Gıda zehirlenmesinden korunmak için tüyolar
Gıda zehirlenmesinden korunmak için tüyolarBozulabilir gıdaları satın aldıktan veya hazırladıktan sonra en geç 1- 2 saat içinde soğutmak veya dondurmak gerektiğini belirten Uzman Diyetisyen Sedef Aksu, “Oda sıcaklığında çok uzun süre kalan yiyecekler, pişirme yoluyla yok edilemeyen bakteri veya toksinleri içerebilir. Donmuş besinler oda sıcaklığında çözülmemelidir. Donmuş besinleri çözmenin en doğru yolu buzdolabında çözdürmektir” dedi.
5 yıl boyunca yediği her şeyi kusan hasta, Antalya'da sağlığına kavuştu
5 yıl boyunca yediği her şeyi kusan hasta, Antalya'da sağlığına kavuştuAnkara’da, kanser nedeniyle midesi alındıktan sonra 5 yıl boyunca yediği her şeyi çıkaran, bu süreçte 84 kilodan 52 kiloya düşen Mihriban Gençay (74), Antalya'da yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.