İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Akademik Yıl Açılış Töreni düzenlendi
İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Akademik Yıl Açılış Töreni düzenlendiİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin, İGÜ’nün en çok tercih edilen üniversitelerden biri olduğunu belirtti.
25.10.2023Eğitim
Sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında İGÜ’ye ‘Sıfır Atık Belgesi’ verildi
Sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında İGÜ’ye ‘Sıfır Atık Belgesi’ verildiSürdürülebilirlik çalışmaları ve çevre dostu uygulamaları kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi'ne (İGÜ) Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ‘Sıfır Atık Belgesi’ verildi.
29.08.2023Eğitim
"Sıcak havalarda tüketilen tavuklarda salmonella riski olabilir"
"Sıcak havalarda tüketilen tavuklarda salmonella riski olabilir"Bağırsak sistemini etkileyen yaygın bakteriyal bir hastalık olan salmonellanın özellikle tavuk ürünlerinde olduğunu söyleyen Gıda Yüksek Mühendisi Öğr. Gör. Eda Şensu Demir, "Bazı marketler enerji tasarrufuna giderek dolapları çalıştırmıyor ya da market içini yeterince soğuk tutmuyor. Bu da, hava sıcaklığı nedeniyle gıda bozulmalarını hızlandırıyor. Özellikle tavuk ürünlerinde yaygın olarak ortaya çıkan salmonella bakterisi gıda kaynaklı enfeksiyonlara yol açarak gıda zehirlenmeleri meydana getiriyor" dedi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde 'Tercih Tanıtım Günleri' başladı
İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde 'Tercih Tanıtım Günleri' başladıİstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Tercih Tanıtım Günleri’ni başlattı. 8 Ağustos tarihine kadar İGÜ’yü ziyaret eden üniversite adayı öğrenciler, tercih süreçlerinde hem bölümler hakkında bilgi edinebilecek hem de üniversite tercihlerini uzmanlarla birlikte yapabilecek.
20.07.2023Eğitim