Geri Dön
KurumsalHepsiburada, ‘Patili Dostlara Destek’ kampanyasını büyütmeyi hedefliyor

Hepsiburada, ‘Patili Dostlara Destek’ kampanyasını büyütmeyi hedefliyor

KURTARAN Ev Derneği’nin çip ve karne sponsoru Hepsiburada, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde herkesi ‘Patili Dostlara Destek’ kampanyasına katılmaya davet etti. Müşterilerinin ve iş ortaklarının da desteğiyle toplanan binlerce kilo mamayı ve destek malzemesini Kurtaran Ev Derneği’nin yaşam alanlarındaki hayvanlara ulaştıran şirket, Hayvanları Koruma Günü’nde bu desteği büyütmeyi hedefliyor.

Hepsiburada, ‘Patili Dostlara Destek’ kampanyasını büyütmeyi hedefliyor

'Patili Dostlara Destek’ kampanyasından indirimli özel fiyatlarla verilen siparişler, herhangi bir teslimat adresi seçmeye gerek kalmadan doğrudan Kurtaran Ev Derneği'ne ulaştırılıyor. Hepsiburada, alışverişlerden herhangi bir gelir elde etmezken siparişleri ücretsiz teslim ediyor. Derneğin ihtiyaçlarına göre ürünlerin sürekli güncellendiği Patili Dostlara Destek kampanyası sayesinde desteklerin sürdürülebilir kılınması amaçlanıyor.

Hepsiburada, ‘Patili Dostlara Destek’ kampanyasını büyütmeyi hedefliyor

ÇALIŞANLAR OFİSE EVCİL HAYVANLARIYLA GELDİ

Hepsiburada, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde çalışanlarını evcil hayvanlarıyla ofise davet etti. Ofis, eğlenceli görüntülere sahne oldu.

KURTARAN EV’İN DESTEK KARTLARI UYGULAMADA

Hepsiburada’nın sivil toplum kuruluşlarını e-ticarete kazandırmak ve daha fazla kişiye erişimlerini sağlamak için tasarladığı HepsiYürekten programı kapsamında Kurtaran Ev Derneği de mağaza açtı. Mağazadan, destek kartı adı verilen kartpostallardan satın alan hayvenseverler derneğe destek sağlıyor. Destek kartlarından elde edilen gelir, yine derneğin ana amaçları doğrultusunda kurtarılan hayvanların yaşam şartlarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarda kullanılıyor.