Şef Emre Öztürk: İlk gün kavurma yapmayın
Şef Emre Öztürk: İlk gün kavurma yapmayınLezzetli kavurma yapmanın püf noktalarını anlatan Şef Emre Öztürk, etin lokum gibi yumuşak olması için bir gün önceden zeytinyağıyla marina edilmesini önerdi. Öztürk, hayvanın tranç bölümünden alınan etten yapılan kavurmanın lezzetli olması için soğan katılmasını da tavsiye etti.
Uzmanından saç bakımında dikkat edilmesi gereken ‘püf nokta’ önerileri
Uzmanından saç bakımında dikkat edilmesi gereken ‘püf nokta’ önerileriSaç bakımı hakkında dikkat edilmesi gereken püf noktalar hakkında açıklamalarda bulunan Shenol Hair kurucusu ve saç bakım uzmanı Şenol Mert, sağlıklı beslenmenin tahmin edildiğinden daha önemli olduğunu söyleyerek, “Avokado, havuç, yulaf ve somon gibi besin kaynakları ile C Vitamini ve Omega-3 açısından zengin her türden besin saçları güçlendirmekle kalmıyor aynı zamanda yeni saç oluşumunu da destekliyor” dedi.
14.02.2022Sağlık-Yaşam