Geri Dön
İzmirBilal Saygılı : Cumhuriyeti yaşatmak hepimizin en büyük sorumluluğudur

Bilal Saygılı : Cumhuriyeti yaşatmak hepimizin en büyük sorumluluğudur

Bilal Saygılı : Cumhuriyeti yaşatmak hepimizin en büyük sorumluluğudur

İZMİR, (DHA)-AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Cumhuriyet, sadece bir yönetim içimi olmanın ötesinde, milletimizin hürriyet, adalet ve bağımsızlık mücadelesinin taçlanmış hali olarak ebediyete kadar yaşatılacak en değerli mirasımızdır. Bu mirası yaşatmak ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak, hepimizin en büyük sorumluluğudur" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Saygılı, mesajında, Cumhuriyet'in 101’inci yılını büyük bir coşkuyla kutladıklarını ifade edip, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Kurtuluş Savaşı’nda gösterdikleri azim ve kararlılıkla, Türk milletinin bağımsızlık sevdasını tarihe altın harflerle yazdırdılar. Onların önderliğinde verilen bu büyük mücadele, yalnızca vatan topraklarının düşmandan temizlenmesi değil aynı zamanda milletimizin kendi iradesiyle yönetileceği Cumhuriyetimizin kurulması için atılan en önemli adımdı. Cumhuriyet, sadece bir yönetim içimi olmanın ötesinde, milletimizin hürriyet, adalet ve bağımsızlık mücadelesinin taçlanmış hali olarak ebediyete kadar yaşatılacak en değerli mirasımızdır. Bu mirası yaşatmak ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak, hepimizin en büyük sorumluluğudur. Aziz milletimiz, Atatürk’ün 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözüyle vücut bulan bu kutsal emaneti koruyarak, her zaman Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkmıştır" dedi.

''TÜRKİYE YÜZYILI' VİZYONU, MİLLETİMİZİN ORTAK GELECEĞİNİ İNŞA ETME YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIMDIR'

"Son 22 yılda, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti hükümetleri, Cumhuriyetimizin kuruluş değerlerine bağlı kalarak, ülkemizin her alanda büyük bir gelişim ve dönüşüm yaşamasını sağlamıştır.’’ diyerek mesajına devam eden Saygılı, şunlar söyledi:

"’Milli iradeye dayanan yönetim anlayışımızla Türkiye, demokratik, ekonomik ve sosyal kazanımlarını artırmış, dünya sahnesinde güçlü ve saygın bir konuma gelmiştir. Cumhuriyetimizin 100. yılına girerken başlatılan 'Türkiye Yüzyılı' vizyonu, milletimizin ortak geleceğini inşa etme yolunda önemli bir adımdır. Cumhuriyetimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm kahramanlarımızı rahmetle ve minnetle anıyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla yad ediyorum. Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında, hep birlikte daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya ve bu kutlu mirası sonsuza dek yaşatmaya kararlıyız. Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde nice zaferlerle dolu bir geleceğe yürümesini temenni ediyorum." (DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber