Geri Dön
Serik Serik Belediyespor'da Ceylani dönemi

Serik Belediyespor'da Ceylani dönemi

Serik Belediyespor'da Ceylani dönemi

Serik Belediyespor'da Ceylani dönemi

SERİK, (DHA)- TFF 2. Lig'de mücadele eden Serik Belediyespor'da teknik direktör Aziz Gökhan Ceylani için imza töreni düzenlendi.

Kadriye'deki kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkan Vekili Halil Deligöz, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Aziz Gökhan Ceylani katıldı. Başkan Vekili Halil Deligöz, "Kulübümüz başarılı teknik direktör Aziz Gökhan Ceylani ile anlaşmaya varmıştır. Değerli hocamıza hoş geldiniz der, başarılar dileriz. TFF 2. Lig'de yeterince tecrübe kazandık. Hedefimiz çok iyi bir takım kurarak TFF 1. Lig'e çıkmak olacaktır. Seyircimize coşkulu, mücadeleci, seyir zevki olan bir takım izlettirmek istiyoruz. Serik'imize şampiyonluk yaşatacak bir takım kuruyoruz" dedi.

Teknik direktör Aziz Gökhan Ceylani, "Öncelikle bu görevi bize layık gören yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Uzun zamandır deneyimlediğim futbol tecrübemi Serik Belediyespor kulübünde en iyi şekilde değerlendirerek takımımızı bu sene inşallah bir üst lige çıkarmak istiyoruz. Bunun için de bütün inancımız ve gücümüzle çalışacağız. Ekip arkadaşlarımızla birlikte yeni bir oluşum, yeni bir proje anlayışımız ile takımımızı bir üst lige çıkaracağız. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bugünden itibaren de hızlanacağını düşünüyorum. Güzel karakterli, bu ligdeki oyunun gücünü en iyi şekilde yansıtacak oyunculardan oluşan bir takım kurmak istiyoruz. 17 Temmuz'da Kızılcahamam'da ilk kamp çalışmaları için toplanıyoruz. İlk etap çalışmamız orada olacak. Kamp 30 Temmuz'a kadar sürecek. Sonra iki gün izin vereceğiz. İzinin ardından tekrar Bolu'da toplanacağız. Son etapta ise Afyon'da kamp sürecini tamamlayacağız" diye konuştu.

YÖNETİM GÖREV DAĞILIMINI YAPTI

Diğer yandan Serik Belediyespor'da Kulüp Başkanı Cenk Doğan başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı da yapıldı. Buna göre Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Doğan, Başkan Vekili Halil Deligöz, Genel Sekreter Ercan Kır, sayman üye İlkay Ersöz, As Başkan Onur Cem Keleş, As Başkan Mustafa Türkmen, Futbol Şube Sorumlusu (Basın Sözcüsü) Namık Kemal Kılınç, Futbol Altyapı Sorumlusu Ali Deniz, reklam ve pazarlama Ali Ulutaş, taraftardan sorumlu üye Cengiz Doğan, tesislerden sorumlu üye Hüseyin Can, basın ve medya sorumlusu Yunus Ergin, seyahat ve ulaşım sorumlusu Ali Kumbul, resmi kurumlar iletişim sorumlusu Mehmet Vehbi Okudan, kulüp güvenlik sorumlusu Bülent Demir oldu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber