00:35Kadıköy’de trafikteki sopalı kavga kameradaOvacık ile Hozat ilçeleri arasındaki Karaoğlan mevkisinde İl Jandarma Komutanlığı’na ait zırhlı askeri araç, dün akşam saatlerinde kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada, jandarma uzman çavuşlar Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat ve Orhan Burak Büyükçaylı ile Uzman Onbaşı Doğan Kızılateş şehit oldu. Astsubay Çavuş Muhammet Koyuncu ise ağır yaralandı.
Tunceli İl Jandarma Komutanlığı’nda şehitler için tören düzenlendi. Törende, şehitlerin Türk bayrağına sarılı tabutları, silah arkadaşlarının omuzlarında katafalka konuldu. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından şehitlerin öz geçmişleri okundu. Dualar edildi, helallik alındı.
Törenin ardından şehitlerin cenazeleri kara yoluyla Elazığ’a getirildi. Burada da şehitler için uğurlama töreni düzenlendi. Tören sonrası şehitlerin cenazeleri, askeri uçakla memleketlerine gönderildi.
Törene, Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Altay, Tunceli İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bülent Baykal, Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı Ebru Cansu, Tunceli İl Emniyet Müdürü Hakan Duman, Elazığ İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, milletvekilleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, askeri erkan ve kurum müdürleri katıldı.
08:04Sadettin Saran gözaltına alındı
00:32Hafriyat kamyonunun çarptığı karavan şarampole yuvarlandı
00:43‘Asrın İnşa Seferberliği' sona eriyor
02:33Libya askeri heyetini taşıyan jetin kara kutusu bulundu
00:20Dron ve fotokapan destekli doğa koruma denetimi; 4 kişiye işlem yapıldı
01:28Kadıköy'de 5 katlı binada çıkan yangın söndürüldü
00:57Bolu ormanlarındaki yaban hayatı fotokapanlarda