Oynatma Listesi
VÄ°DEO

Serap Helvacı son yolculuğuna uğurlandı 

Kanser tedavisi görürken dün hayatını kaybeden Marmara Ãœniversitesi Hukuk Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Serap Helvacı Marmara Ãœniversitesi Ä°lahiyat Fakültesi Camii'nde son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı.Â

Hayatını kaybeden Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Serap Helvacı(63) için sabah Marmara Üniversitesi Rektörlük Binası önünde tören düzenlendi. Törenden sonra, Serap Helvacı'nın Türk Bayrağına sarılı, sütüne Galatasay Spor Kulübü bayrağı da konulan naaşı, Marmara Üniversitesi Ä°lahiyat Fakültesi Camii'ne getirildi. ÖÄŸle vakti kılınan cenaze namazına, TBMM BaÅŸkanı Mustafa Åžentop, Helvacı'nın sevenleri, yakınları, Galatasaray Lisesi'nden ve Spor Kulübü camiasından çok sayıda kiÅŸi, çok sayıda meslektaşı ve yakını katıldı. Taziyeleri Serap Helvacı'nın eÅŸi Mehmet Helvacı, oÄŸulları Selim ve Sinan Helvacı ve yakınları kabul etti. Cenaze namazının ardından, Helvacı'nın naaşı omuzlarda taşınarak cenaze aracına konularak, Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilmek üzere götürüldü. 

"BU YAÅžLARDAKÄ° ZAMANSIZ ÖLÜMLER Ä°NSANI DERÄ°NDEN YARALIYOR"

Galatasaray Spor Kulübü eski baÅŸkanı Dursun Özbek "Serap'ın cenazesinde Galatasaray Camiası burada. Serap benim kardeÅŸim gibi aynı mektepten mezunuz. Mehmet de kardeÅŸim seviyesinde. Çok üzücü bir ölüm. Allah ailesine sabır versin. Bu yaÅŸlardaki zamansız ölümler insanı derinden yaralıyor. Acımız sonsuz" dedi.

Yalın Onat ERGÖR - Kubilay ÖZEV/Ä°STANBUL,(DHA)

GÃœNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER