00:57Bolu ormanlarındaki yaban hayatı fotokapanlardaKentin Gürcistan sınırındaki ilçesi Posof'ta dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini artırarak devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ve bağlı köylerde eğitim ve öğretime bugün ara verildi. Zaman zaman tipiyle birlikte etkili olan yağış ulaşımı da olumsuz etkiledi. Gürcistan'dan gelip Türkiye'nin çeşitli kentlerine gidecek olan büyük bölümünü TIR'ların oluşturduğu çok sayıda araç 2 bin 550 rakımlı Ilgar Geçidi kardan kapanınca yolda kaldı. Dün saat 17.00'den itibaren Posof ilçe merkezi ve kara yolu kenarındaki köylere yakın noktalarda bekleyişlerini sürdüren sürücüler, zor durumda kaldı.
Gürcistan'dan geldiğini belirten Fahri Bencik, Ilgar Dağı’nda zamanında tuzlama yapması halinde bu sıkıntıların yaşanmayacağını söyledi.
Gürcistan sınırını geçerek Posof'a kadar geldiklerini ifade eden Tanju Yılmaz ise Ilgar Geçidi'nde ulaşımın ne zaman sağlanacağının bilinmediğini kaydetti.
Bu arada Türkiye'den Gürcistan'a gitmek üzere yola çıkan araçlar da Ilgar Dağı'nın kapalı olması sebebiyle Ardahan'ın Damal ilçesinde bekletiliyor.
00:32Sadettin Saran özel laboratuvardan çıkarken görüntülendi
06:16Topkapı Sarayı'ndaki 'Mabeyn Yolu Çini Sanat Galerisi' ziyarete açıldı: İlk etapta 250 çini sergileniyor
05:39Kapadokya’da yeni yıl hazırlıkları tamamlandı
00:18Otomobilin refüjdeki ağaç ve direğe çarptığı kaza kamerada
01:20Silinen koridoru kirletmemek için ayakkabılarını çıkarıp sınıfına kadar yürüdü
02:03Çatalca'da kaçak avcıların kurduğu domuz tuzakları bulundu
00:52İçinde 40 bin lira olan çanta, belediye kameralarından tespit edilen sahibine teslim edildi