Oynatma Listesi
VÄ°DEO

Polat çiftinin adliyeye sevki sırasında dikkat çeken detaylar

Dilan ve Engin Polat çiftinin aralarında bulunduÄŸu 18 şüpheli emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında otobüse binen Sıla DoÄŸu'nun kolundaki plastik kelepçeyi çıkardığı görüldü.Â

Kara para aklama, suç iÅŸlemek maksadıyla örgüt kurmak, belgede sahtecilik ve vergi kanununa muhalefet suçlarından haklarında soruÅŸturma baÅŸlatılan Dilan Polat, eÅŸi Engin Polat ve birinci derece yakınlarının da aralarında bulunduÄŸu toplam 24 ÅŸüpheli gözaltına alındı. Åžüphelilerden 18'i emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. 

'ÇOK SÄ°NÄ°RLÄ°YÄ°M'

Adliyeye sevk sırasında ÅŸüpheli Sıla DoÄŸu, otobüse bindiÄŸi sırada elindeki kelepçeyi çıkardığı görüldü. Åžüphelilerin Kartal Lütfü Kırdar EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi'ndeki saÄŸlık kontrolü sırasında, hastaneye gelen Engin Polat'ın annesi Åžükran Polat ise basın mensuplarının sorularına 'çok sinirliyim, bunu söylemek istiyorum, baÅŸka hiçbir ÅŸey söylemek istemiyorum' diye yanıt verdi. Åžükran Polat'ın kolundaki çok sayıda bilezik ise dikkat çekti. 

 

Ä°STANBUL(DHA) 

GÃœNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER