05:15130 yıllık ata mesleği keçeciliği sürdüren esnafın atölyesinde Mevlana Haftası yoğunluğuOlay, 6 Nisan saat 16.00 sıralarında Kağızman ilçesindeki bir kafeteryada meydana geldi. Kafeteryada arkadaşı ile oturan Yakup Aydın, yanına gelen bir kişi ile masadan kalkarak kafeteryanın çıkışına doğru gitti. Bu sırada masada tek oturan ve cep telefonu ile uğraşan Uzman Çavuş Selman K., ikilinin yanına gitti. İddiaya göre, Selman K., Yakup Aydın'a, "Neden yan yan bakıyorsun?" deyince önce tartışma, ardından da kavga çıktı. Kafeterya çalışanları ve müşteriler, araya girerek tarafları ayırmaya çalıştı. Selman K., belindeki beylik tabancasını çıkardı. Bir kişinin kapıya doğru iteklediği Yakup Aydın merdivenlerden inerken, Selman K. peşinden art arda ateş açtı. Vücuduna isabet eden kurşunlarla düşen ve merdivenlerde bir süre sürüklenen Aydın, ağır yaralandı.
Olayın ardından Selman K., vurduğu Yakup Aydın'ın yanından dışarı çıkarak uzaklaştı. Hastaneye kaldırılan Yakup Aydın, kurtarılamadı. Aydın, Kağızman Ortaköy'de yakınlarının gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Emniyetteki işlemlerin ardından güvenlik gerekçesiyle Kars Adliyesi'ne sevk edilen Uzman Çavuş Selman K., savcılıkta susma hakkını kullandı. 'Kasten öldürme' suçundan mahkemeye çıkarılan Selman K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)
05:36Kış geldi, soba kullanımı arttı; karbonmonoksit ve karbondioksit insan sağlığına risk oluşturuyor
02:33Başkale'de dondurucu soğuklar; 2 metre uzunluğunda buz sarkıtları oluştu
03:44Tedavi edip doğaya bıraktığı kızıl şahin, aylar sonra geri döndü
00:39 Kağıthane’de direkleri tekmeleyen kişi kaldırımdaki ağaçlara da zarar verdi
03:00Dünyanın en sağlıklı zeytinyağının litresi 1500 TL
02:48İkizler, öğretmenlerinin tavsiyesiyle başladıkları bilek güreşinde dünya ve Avrupa şampiyonu oldu
02:23Beyoğlu’nda kapkaç: Sinyal tespit edilmesin diye telefonu alüminyum folyoya sardılar