Oynatma Listesi
VÄ°DEO

Haliç'te otomobile silahlı saldırı: 1 ölü 

Haliç Köprüsü'nde bir otomobile yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Bir kiÅŸinin hayatını kaybettiÄŸi saldırı ile ilgili polis ekiplerinin incelemeleri devam ediyor. Silahlı saldırının ardından Haliç Köprüsü'nün Edirne istikametinde, orta yol tamamen trafiÄŸe kapatıldı.Â

Bademlik mevki D-100 Karayolu Haliç Köprüsü istikametinde sabah saat 06.30 sıralarında seyir halinde olan 09 AGM 821 plakalı otomobile, yan yoldan gelen içinde iki kiÅŸinin olduÄŸu plakasız bir araçtan ateÅŸ açıldı.

Saldırıya uÄŸrayan ve içinde 3 kiÅŸinin olduÄŸu öÄŸrenilen 09 AGM 821 plakalı otomobilden de diÄŸer araca silahla karşılık verildi. Saldıraya uÄŸrayan otomobil bariyerlere çarparak durabildi. Çatışma sonucunda 09 AGM 821 plakalı otomobilde, arka koltukta oturan bir kiÅŸi hayatını kaybederken, ÅŸoförün yanındaki koltukta oturan kiÅŸi yaralandı. Åžoförün ise otomobili bırakarak kaçtığı belirtildi. Yaralanan kiÅŸi Bakırköy Dr. Sadi Konuk EÄŸitim AraÅŸtırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Saldırıyı gerçekleÅŸtiren kiÅŸiler de otomobili yaklaşık 50 metre ileride bırakarak kaçtı. Aracın arka ve yan camında kurÅŸun izleri olduÄŸu ve bir camının patladığı görülürken, polisin yaptığı incelemede arka ve ön plakaların otomobilin içine saklandığı tespit edildi. Saldırıyı gerçekleÅŸtiren otomobilin plakasının ise 34 CUR 003 olduÄŸu belirlendi. Öte yandan olay yerinde 41 kovan tespit edildi. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor. Saldırının ardından Haliç Köprüsü'nün Edirne istikametinde, orta yol tamamen trafiÄŸe kapatıldı.

Ertan KILIÇ - Murat DELÄ°KLÄ°TAÅž - Mustafa Mert KARACA/ Ä°STANBUL, (DHA)- 

GÃœNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER