00:41TIR'ın bariyerlere çarptığı kaza kameradaAfyonkarahisar OSB'de faaliyet gösteren orman ürünleri fabrikasına ait depoda dün saat 19.30 sıralarında yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, söndürme çalışmalarına başladı. Eskişehir'den takviye gelen personelle yangına 54 ekipte 149 personel müdahale etti. Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı 4 arazöz ve 4 TOMA ile de ekiplere destek verildi. Alevler bitişikteki plastik şişe ve kapak imalatı yapan fabrikanın makinelerinin bulunduğu alana da sıçradı. Bu fabrikadaki yangın ham madde bulunan alana yayılmadan söndürüldü.
Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı da yangın bölgesine gelerek söndürme çalışmalarını takip etti. Yangında itfaiye ekiplerine yardım ederken dumandan etkilenen 1 kişiye sağlık ekibi müdahale etti. Depodaki yangına müdahale gece boyu devam etti.
Depodaki yanıcı madde fazlalığı nedeniyle ekipler, alevlerin çevreye yayılmadan yangının kontrol altına alınması için çaba gösterdi. Çatısı çöken depoda söndürülen alanlardaki malzemelerin altında kalan ahşaplar yanmaya devam ediyor.
Bu arada soğuk hava nedeniyle depodaki söndürülen ahşap ve metal malzemelerde sarkıt oluştuğu görüldü. Çevredeki fabrikalardan söndürme çalışmalarına katılan ekiplere simit, çorba ikramı yapıldı.
01:21Ataşehir'de kırmızı ışıkta duran sürücüyü darbeden şüpheli yakalandı
06:26Gazze’de İsrail saldırısında öldürülen 6 yaşındaki Hind Rajab’ın hikayesi sinema filmi oldu
01:11Aşk fırtınası Uzak Şehir’i sardı
00:38Fatih'te karaya oturan yük gemisi kurtarıldı
03:51Bakan Kurum, Hatay'da afet konutlarını inceledi
04:40Kanser hastası çocukların yeni yıl dilekleri yola çıktı
01:39Beylikdüzü'nde 10 katlı binanın, yıkım sırasında çöktüğü anlar kamerada