Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Türk Telekom uygulaması yenilendi

Türk Telekom, 2023’te 79 milyonu geçen indirilme sayısına ulaşan uygulamasını yeniledi. Firma son tasarım trendlerine uygun olarak yenilediği uygulamasını müşterilerinin kullanımına sundu.  

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) - 

 

Türk Telekomlular mobil, evde internet, ev telefonu ve Tivibu ürünleri ile ilgili işlemleri tek uygulamada yapılabiliyor. Türk Telekom müşterileri uygulama üzerinden; satın alınan ürünlere ait hesaplar arasında geçiş yapabiliyor. Ayrıca mobil, evde internet, ev telefonu ve Tivibu sahipleri yenilenen uygulama ile aboneliklerine ilişkin çok sayıda işlemi yapabiliyor.

UYGULAMA FARKLI İŞLEM ÇEŞİTLERİNE SAHİP

Türk Telekom evde internet müşterileri Türk Telekom uygulaması üzerinden modemlerinin şifresini kolay bir şekilde değiştirebiliyor. Güvenli internet profil değişikliklerini, internet bağlantı desteği ve bağlantı kontrolü gibi işlemlerini uygulama üzerinden gerçekleştirebilen Türk Telekom müşterileri, taleplerinin durumunu uygulama üzerinden takip edebiliyor.

Bunun yanında Türk Telekom müşterileri, dijital servislerde yer alan eğitim paketleri, internet güvenliği paketleri gibi ürün ve hizmetleri uygulamadan satın alabiliyor. Ayrıca taahhüt süreleri ile fatura bilgilerini gözlemleyebiliyor ve faturalarını ödeyebiliyorlar.

Online kanaldan, mobil ve evde internet aboneliği yaptıran yeni müşteriler, ek indirimli tekliflerden yararlanırken çeşitli hediye fırsatları da yakalıyor. Yüksek hız ihtiyacı için tek tıkla uygulamadan internet hızlarını yükseltebiliyor. Evde internet taahhüdü veya kampanyasını yenilemek isteyen müşteriler de Türk Telekom uygulamasında geçerli avantajlı tekliflere ve sürpriz hediyelere sahip olabiliyor.

Türk Telekom mobil müşterileri uygulama üzerinden taahhüt, tarife ve paket bilgilerini, kalan kullanımlarını görüntüleyebiliyor, ihtiyaç dahilinde taahhüt yenileme, ek paket ve tarife değişikliği işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Faturasız hat sahipleri ise kredi kartlarını kaydederek sonraki işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirip, talimatlı paketler ile hem avantajlı fiyatlardan yararlanıyor hem de ilk kez talimat veren müşteriler ücretsiz kullanım hakları kazanıyorlar. Ayrıca yurt dışı ve çağrı ayarları, başka hatlara TL gönderme gibi birçok işlemi de gerçekleştirebiliyor.

UYGULAMAYA ÖZEL HEDİYE VE FIRSATLAR

Türk Telekom mobil hat sahipleri haftanın belirli günlerinde ‘Sil Süpür’ de internet, dakika gibi hediyeler kazanırken, Muud, E-Dergi gibi Türk Telekom servislerini ücretsiz kullanabiliyor. Ayrıca Bi’ Dünya Fırsat platformuyla evde internet ve mobil müşterilerine birçok kategoride popüler markalardan indirim fırsatı sunuluyor.

“MÜŞTERİLERİMİZİN DİJİTAL KANALLARDAKİ YOLCULUĞUNU KOLAYLAŞTIRIYORUZ”

Yenilenen uygulamaya yönelik açıklamalarda bulunan Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, “Türk Telekom olarak Türkiye’nin dijital dönüşümünde öncü rol oynuyoruz. Türk Telekom uygulaması da her yıl daha fazla sayıda müşterimizin birçok işlemi dijital kanallarda gerçekleştirmesini sağlayarak hayatlarını kolaylaştırıyor. Dijital kanallarımıza kazandırdığımız yeni yetkinlikler ve teknolojik trendlere göre geliştirdiğimiz hizmetlerle müşterilerimize uçtan uca dijital bir deneyim sunmayı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yenilediğimiz Türk Telekom uygulamamızla kullanıcılarımıza işlemlerini kolayca gerçekleştirme imkânı sunuyoruz. Müşterilerimizin en iyi deneyimi yaşayabilmeleri için dijital kanallarımızı ve Türk Telekom uygulamamızı sürekli geliştirmeye ve iyileştirmeye devam ederken, ayrıcalıklı tekliflerimizle de müşteri ihtiyaçlarına odaklanmayı hedefliyoruz. Böylece müşterilerimizin hem zamandan hem de bütçeden tasarruf etmelerini amaçlıyoruz” diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. MediaMarkt Tech Arena deneyimini sanal ortama taşıyor
  2. Samsung’un Habitat Derneğiyle hayata geçirdiği Solve for Tomorrow Programının kazananları ödüllerini aldı
  3. TÜBİTAK Fen Lisesi, geleceğin bilim insanı adaylarını bekliyor
  4. TBMM Sanayi Komisyonu'ndan Çin'in teknoloji üssüne ziyaret
  5. DowAksa fabrikasında outdoor otonom robotu devreye alındı
  6. Turkcell Genel Müdürü Dr. Koç: Teknolojide ülkemizin en parlak yıllarını Türkiye Yüzyılı'nda yazacağız
  7. Savunma Sanayii Bakanı Görgün'den, 'Avatar'lı sahte ilan uyarısı
  8. Bakan Uraloğlu: Türksat 6A'yı 9 Temmuz'da uzaya göndereceğiz
  9. “Türkiye’de blockchain ve kripto adaptasyonu oldukça yüksek”
  10. ASELSAN'ın komuta kontrol yetenekleri NATO tatbikatında başarıyla test edildi

© Copyright 2024

DHA