Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İşitme uzmanları Ankara'da toplandı

ANKARA'da 12'nci Uluslararası Katılımlı Odyoloji & Konuşma Bozuklukları Kongresi, Duymer İşitme Cihazları sponsorluğunda düzenlendi. Duymer İşitme Cihazları CEO'su Av. Salih Baz, "Türkiye'nin en büyük işitme merkezi zinciri olan Duymer, bilim ve ileri teknolojiyi kullanarak işitme cihazı kullanıcılarının yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyor" dedi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Ankara'da 9-11 Ekim tarihleri arasında 12'nci Uluslararası Katılımlı Odyoloji & Konuşma Bozuklukları Kongresi, Duymer İşitme Cihazları sponsorluğunda düzenlendi. 26 yıldır merkezi İzmir'de bulunan ve bugün Türkiye genelinde ISO 9001 kalite belgeli 110 şubesiyle hizmet veren ve dünya markası işitme cihazlarını hastalarının hizmetine sunan, 3 farklı şehirde TSE belgeli ve tam donanımlı olarak çalışan, günde 250 adet işitme cihazı montajı ve kulak kalıbı üretim kapasitesine sahip olan Duymer İşitme Cihazları CEO'su Av. Salih Baz, “Türkiye'nin en büyük işitme merkezi zinciri olan Duymer, bilim ve ileri teknolojiyi kullanarak işitme cihazı kullanıcılarının yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyor. Duymer İşitme Cihazları olarak 12. Uluslararası Katılımlı Odyoloji & Konuşma Bozuklukları Kongresi'nde yerimizi alarak sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarımıza ve hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Türkiye Odyologlar ve Konuşma Bozuklukları Uzmanları Derneği (OKSUD) Başkanı Prof. Dr. Meral Didem Türkyılmaz ve Kongre Başkanı Prof. Dr. Bülent Gündüz liderliğinde gerçekleştirilen etkinlik, mesleki ve bilimsel alandaki en güncel gelişmeleri paylaşmak için uzmanları bir araya getirdi.

Kongrenin 'Odyoloji, Dil ve Konuşma Bozukluklarında Yeni Ufuklar' temasıyla işitme sağlığına katkıda bulunması amaçlanırken, Duymer İşitme Cihazları da bu alandaki teknolojik yenilikleri paylaşma fırsatı buldu. Kongrede Duymer İşitme Cihazları Eğitmen Odyolog Aysu Özsoy, 'Starkey'de Güncel Teknolojiler' başlıklı sunumuyla katılımcıları bilgilendirerek, işitme sağlığında teknolojik gelişmelerin önemini vurguladı.

 

Diğer Haberler

  1. Sağlık Bakanlığı'ndan 'e-Nabız Katar'a satıldı' iddiasına yalanlama
  2. Türk Kızılay’dan Lübnan’dan tahliye edilenlere beslenme desteği
  3. İnşaat ustasının organları, 2 kadın hastayı hayata bağladı
  4. Bakan Memişoğlu; Temel sağlık hizmetlerini ve aile hekimliklerini önemsiyoruz
  5. ‘Rinoplastinin tek sebebi estetik kaygılar değil’
  6. Doç. Dr. Kuşçu: Covid-19 testi verenlerin yarısı pozitif çıkıyor, hastalık hafif seyrediyor
  7. 'Uygun koşullarda yapılmayan saç ekimi operasyonları hayati riskler barındırıyor'
  8. ‘Kontrolsüz diyabet düşüğe zemin hazırlayabilir’
  9. Erkek hastanın karnından 26 kiloluk tümör çıkaran cerrah: Böyle bir kitleyi literatürde hiç göremedim
  10. 'Karın ağrısı' şikayetiyle gittiği hastanede karnından 26 kiloluk tümör çıktı

© Copyright 2024

DHA