Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Medeniyet Teknopark Dubai’deki fuarlara katıldı

Medeniyet Teknopark Genel Müdürü Ali Ramazan Tak başkanlığındaki 15 teknoloji girişimcisinden oluşan Medeniyet Teknopark Heyeti, Dubai’de düzenlenen GITEX ve NORTH STAR fuarlarına katıldı. Ziyaret boyunca 30'dan fazla B2B görüşme gerçekleştirildiğini belirten Tak, “Girişimcilerimiz, projelerini global pazarda geliştirme fırsatı buldu. Yapılan B2B görüşmeler ve Dubai Silicon Oasis ile başlatılan işbirlikleri, girişimcilerin projelerini uluslararası arenada konumlandırmalarına olanak tanıdı” dedi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)- 

Resmi kurum ziyaretlerinde bulunularak iş birlikleri temelleri atıldığını söyleyen Ali Ramazan Tak, “Ayrıca, uluslararası networking etkinliklerinde farklı sektörlerden profesyonellerle yeni iş fırsatları ve güçlü ilişkiler kuruldu. Medeniyet Teknopark heyeti yaklaşık 10 kurumsal işbirliği görüşmesi yaparak, Türkiye Cumhuriyeti Dubai Başkonsolosluğu, Hazine ve Ticaret Bakanlıkları müşavirlikleri başta olmak üzere 6 kurumsal ziyaret gerçekleştirdi” diye konuştu.

‘GİRİŞİMCİLERİMİZİ GLOBAL PAZARA HAZIRLIYORUZ’

Ziyaretin girişimciler için sunduğu fırsatları vurgulayan Tak, "Heyet, girişimcilerle yatırımcıları buluşturan Wamda Capital ile yaptığı görüşmelerde, yatırım gruplarının bakış açısını analiz etme ve bağlantılar oluşturma şansı buldu. Girişimcilerimiz, yürüttükleri projeleri burada nasıl geliştirebileceklerini, rakiplerini nasıl konumlandıracaklarını ve projelerinin global pazardaki yerini analiz etme fırsatına sahip oldular. Sadece fuar ziyaretleriyle sınırlı kalmadık; Dubai Silicon Oasis ile önemli bir işbirliği süreci başlattık. Bu işbirliği çerçevesinde, dünyadan gelen girişimcilerle bir araya gelerek geniş çaplı bir networking etkinliği düzenledik. Katılımcılar, kendi projelerini ve teknolojik yeniliklerini birbirleriyle paylaştılar. Karşılıklı bilgi alışverişi ve tecrübe paylaşımı, hepimiz için büyük bir kazanım oldu. Medeniyet Teknopark, fiziki mekanın çok ötesinde, girişimcilerimizi global pazara hazırlayan ve onları o pazarda büyütme imkanı sunan bir ekosistem sunmakta. Teknolojiye meraklı ve küresel pazarda yer almak isteyen tüm girişimcilerimizi bu fırsatı değerlendirmeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Diğer Haberler

  1. Enerjisa Dağıtım Şirketleri'nin Enter programıyla genç yetenekler sektöre adım atıyor
  2. Turna.com, kredi kartı puanlarını seyahat fırsatlarına dönüştürdüğünü duyurdu
  3. Turkcell Genel Müdürü, Dünya GSM Birliği GSMA’nın Yönetim Kurulu’na seçildi
  4. ‘Başlangıç Noktası Akademi’ başvuruları 1 Kasım’a kadar devam edecek
  5. THY, İran uçuşlarını iptali etti
  6. Vodafone’un esnek yan haklar programı ‘Vflexy’ yenilendi
  7. Adana markası Bulutlar Kuruyemiş, uzaya kuruyemiş gönderdiğini duyurdu
  8. Türk Telekom ve Kızılay'ın 100’üncü Yıl Kütüphaneleri’nde öğrenciler LGS ve YKS’ye hazırlandı
  9. Drone avcısı sistemleri, SAHA EXPO'da tanıtıldı
  10. Pegasus, İran uçuşlarını iptal etti

© Copyright 2024

DHA