Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

GÜNDEM HABERLERİ

İletişim Başkanlığı'ndan Bab-ı Ali Okulu'nda 'Dezenformasyon ve Etik' konulu seminer

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İstanbul Bölge Müdürlüğü tarafından sosyal bilimler alanındaki lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yönelik eğitim programı Bab-ı Ali Okulu'nda 'Dezenformasyon ve Etik: Kadın ve Çocuk Cinayetlerinin Türk Basınında Ele Alınışı' adlı son seminer programı, İletişim Başkanlığı İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde düzenlendi. Programda konuşan Prof. Dr. Zakir Avşar, Narin Güran haberciliği kavramını öne sürerek, “Cinayetin, şiddetin bir pornografiye dönüşmesini bu örnekle üzülerek gördük. Bunu kim yaptı? Bizim içerisinde ait olmaya uğraştığımız mesleğin mensupları yaptı" dedi.

Komşusunun köpeğinin saldırısına uğrayan kadına 12 dikiş atıldı

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde, komşusunun köpeğinin saldırısına uğrayan Servet Sırkıntı (42) hastaneye kaldırıldı. Kolundan ve bacağından yaralanıp, 12 dikiş atıldıktan sonra taburcu edilen kadın, "Komşuya ziyarete gitmiştim. Eşini çağırdım, duymadı. Köpek diğer taraftan saldırdı. Kendimi muhafaza edemedim. Kendimi koruyamadım, parçaladı. Köpeğin sahibi beni hastaneye götürdü. Sağ bacağımda ve sol kolumda yara var" dedi.

GÜNDEM HABERLERİ

RTÜK Başkan Yardımcısı Güler: Türkiye ve dünya medyasında Müslümanlara yönelik ayrımcı tutum artışta

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı Deniz Güler, "Hem Türkiye'de hem dünya medyasında İslam ve Müslümanlara yönelik olumsuz söylemlerin, tehdit algısı ve ayrımcı tutumlar olarak bir artışta olduğu görülmekte. Peki farklılıklar neler? Türk medyası daha çok batılılaşma ve milliyetçilik bağlamında İslamofobik söylemler kullanırken, dünya medyası terör ve güvenlik odaklı bir söylemle karşımıza çıkmakta" dedi.

GÜNDEM HABERLERİ

GÜNDEM HABERLERİ

GÜNDEM HABERLERİ

02:19

Fatih'te cenaze namazında tabuttan ses geldi, öldü sanılan kişi ambulansla hastaneye götürüldü

Fatih'te 89 yaşındaki Halit Bayşu'nun cenaze namazı kılınırken tabuttan sesler gelmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kalp masajı yaptığı Bayşu, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bayşu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bayşu'nun sabah saat 07.00 sıralarında rahatsızlanması üzerine ailesi tarafından ambulansla özel bir hastaneye götürüldüğü ve 09.00 sıralarında hastaneden öldüğü yönünde rapor verildiği iddia edildi.

© Copyright 2024

DHA