Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Keçiboynuzundan 36 çeşit yiyecek

Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün üreticiye destek olmak amacıyla geliştirdiği projede keçiboynuzundan 36 çeşit yiyecek üretildi. Antalya, dünya keçiboynuzu ihtiyacının yüzde 22'sini, Türkiye'nin yüzde 51'ini karşılıyor.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Amanos Dağları’nda sonbahar güzelliği
  2. Köyünün kültürünü yaşatmak için iş yerini müzeye çevirdi
  3. Çukurova'yı besleyen suyun yüzde 75'i boşa akıyor
  4. ‘Eskipazar sarı traverten taşı'na coğrafi işaret tescili
  5. Keçiboynuzundan 36 çeşit yiyecek
  6. Müzik tutkunu berber, dükkanını stüdyoya çevirdi
  7. Anıta zarf bırakan Şeyma'nın Atatürk sevgisi
  8. Erzincan'da 1400 kadın tarım ve hayvancılık yapıyor
  9. Elazığ’daki 400 metrekarelik kaya haritasını, gönüllüler yeniledi
  10. Bodrum’da sağanak etkili oldu

© Copyright 2024

DHA