Oynatma Listesi
VİDEO

Esenler'de tornavidayla öldürülen Ruhat Karasu için cenaze töreni düzenlendi

Esenler'de, Ruhat Karasu otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş'ı çalıştığı restorana kadar takip etti. Aktaş, iş yerinden aldığı tornavidayka Karasu'yu göğsünden yaraladı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Ruhat Karasu, cenaze namazının ardından memleketi Batman'a götürüldü.

Olay, dün saat 21.10 sıralarında Menderes Mahallesi 301. Sokak'ta gerçekleşti. İddiaya göre, döner restoranında motokurye olarak çalışan 30 yaşındaki Azat Aktaş, paket servisi sırasında cadde üzerinde ilerleyen bir otomobile çarparak kaçtı.

Bu durum üzerine otomobil sürücüsü Ruhat Karasu (33), Aktaş'ı çalıştığı restorana kadar takip etti. Restorana gelen Karasu ile Aktaş arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Aktaş, çalıştığı restorandan aldığı tornavida ile Karasu'yu göğsünün ortasından yaralayarak olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Karasu'yu ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tüm müdahalelere rağmen Karasu hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan motokurye Aktaş, polis tarafından yaklaşık yarım saat sonra Güngören'de yakalandı.

Adli Tıp Kurumu'na gelen Karasu'nun ailesi uzun süre sinir krizi geçirdi. Cenaze Bağcılar'da kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Batman'a götürüldü. Öte yandan motokurye Aktaş'ın daha önce kasten yaralama, taksirle yaralama, motosiklet hırsızlığı ve oto hırsızlığı gibi suçlardan kaydının olduğu öğrenildi.

Oğuzhan CİN İSTANBUL, (DHA)

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER