Oynatma Listesi
VİDEO

Depreme yakalananlar o anları anlattı

Depreme yakalananlar o anları anlattı

KAHRAMANMARAŞ'TAN TUNCELİ'YE TAŞINMIŞTI, DEPREME YAKALANDI

Kahramanmaraş'ta yaşayan ve 6 Şubat 2023'teki depremlerin ardından Tunceli'ye taşınan depremzede Özden Gülüm, Çocuklarla evde oturuyorduk. Depremi hissedince çok korktuk ve kendimizi dışarı attık ama dışarı atınca da insan yukarıdan üzerine bir şey geleceğini düşünerek daha da kaygılanıyor. Çok şükür bir şey olmadı. Temennimiz en büyük zelzele böyle kalsın. Tekrarı olmasın. Elbette kaygılandık. Daha önce de depremi yaşamış bir depremzede olarak kaygılarımız yüksek. Gerek evlerde, iş yerlerinde güvenle yaşamak istiyoruz. Ülkemiz deprem ülkesi ama bir Japonya gibi ne yazık ki yeterli önlemler alınmıyor ve her akşam bu kaygıyla yatmak bizi gerçekten yıpratıyorum dedi.

DİYARBAKIR'DA, BARAJ ETRAFINDA TOZ BULUTU OLUŞTU

Depremden etkilenen Diyarbakır'ın Cüngüş ilçesi sınırlarındaki Karakaya Barajı'nın çevresindeki dağlardan toz dumanların yükseldiği görüldü. O anları, balıkçılar cep telefonuyla kayda aldı.

SİİRT'TE 2 KATLI EVDE HASAR MEYDANA GELDİ

Siirt'te Algün Mahallesi 1127 Sokak'ta, Murat Orhan'a ait 2 katlı ev, depremde hasar gördü. Evde çatlakların oluştuğu görülürken Orhan, durumu AFAD Siirt il Müdürlüğüne bildirdi. Ekipler hasar tespit için çalışma başlattı.

Haber-Kamera Seyfettin EKEN- Gıyasettin TETİK- Serhat Ozan YILDIRIM-Akif ÖZALPDİYARBAKIR, TUNCELİ, SİİRT, (DHA)

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER