Deprem gastronomiyi de etkilediKahramanmaraş merkezli depremlerin mutfak çeşitliliğiyle öne çıkan 11 ildeki gastronomi turizmini olumsuz etkilediğini söyleyen Prof. Dr. Sibel Özel, “2023'te gastronomi anlamında çok üst seviyeye çıkmayı beklerken depreme yakalandık. Deprem gastronominin yüzde 80'ini vurdu. Hızlıca bu yarayı sarmazsak 2023’te gastronomi turizmcileri olarak hem iç hem de dış turizmde kaybetmiş olacağız” dedi.
Beykent Üniversitesi Gastronomi ve Aşçılık Programları akredite edildiBeykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı kalitesini tescilledi, TURAK (Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu) tarafından akredite edildi.