Son dakika ali mahir başarır haberleri ile ilgili DHA'ya eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ali mahir başarır gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ali mahir başarır haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 211 ali mahir basarir haberi bulunmuştur.
CHP'den RTÜK önünde 'yayın durdurma' protestosuCHP Heyeti ve üniversite öğrencileri, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) 4 kanala üst sınırdan para cezası ile 5 program durdurma ve 10 gün süreyle yayın durdurma cezası vermesi nedeniyle RTÜK binası önünde protesto düzenledi.
CHP'nin Cumhurbaşkanı ön seçiminde oy verme işlemi sona erdiCHP’li seçmen, bir sonraki genel seçimde göstereceği Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için sandığa gitti. Kadıköy Caferağa Spor Salonu’nda yapılan ön seçimde CHP’ye üye olan partililer oy kullanırken, vatandaşlar ise dayanışma sandığına oy kullandı. İBB'nin Saraçhane'deki binasıyla Avcılar'da, sabah saatlerinde başlayan oy kullanma sırasında yoğunluk oluştu. Saat 19.00 itibariyle oy verme işlemi sona erdi.
CHP'li seçmen Cumhurbaşkanı ön seçimi için sandığa gittiCHP’li seçmen, bir sonraki genel seçimde göstereceği Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için sandığa gitti. Kadıköy Caferağa Spor Salonu’nda yapılan ön seçimde CHP’ye üye olan partililer oy kullanırken, vatandaşlar ise dayanışma sandığına oy kullandı. İBB'nin Saraçhane'deki binasıyla Avcılar'da, sabah saatlerinde başlayan oy kullanma sırasında yoğunluk oluştu.
CHP'li Başarır: Bütün olaylar, İmamoğlu adaylığını açıkladıktan sonra yaşandıCHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasına ilişkin, "6 yıl boyunca yolsuzluk yoktu, bugün yolsuzluk ortaya çıktı. 3 ayda mı oldu bunlar? Sayın İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığını resmi olarak açıkladıktan sonra bütün olaylar yaşandı" dedi.
CHP milletvekillerinden İmamoğlu'na destek yürüyüşüAnkara'da CHP milletvekilleri, gözaltına alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek olmak için TBMM'den, 1’nci Meclis binasına yürüdü.
TBMM Genel Kurulu'nda gerginlik; kolonya şişesi fırlatıldıTBMM Genel Kurulu'nda, bazı belediyeler hakkında yürütülen terör soruşturmalarına ilişkin AK Parti ve CHP'li milletvekilleri arasında tartışma yaşandı. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, AK Parti sıralarına kolonya şişesi fırlattı, milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü.
TBMM Genel Kurulu'nda gerginlik; kolonya şişesi fırlatıldıTBMM Genel Kurulu'nda, bazı belediyeler hakkında yürütülen terör soruşturmalarına ilişkin AK Parti ve CHP'li milletvekilleri arasında tartışma yaşandı. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, AK Parti sıralarına kolonya şişesi fırlattı, milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü.
CHP'li Başarır: 18-19 Mart'ta demokrasi ve hukuk cinayeti işlendiCHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diplomasının iptali ve gözaltına alınmasıyla ilgili, "Bu ülkede 18 ile 19 Mart'ta demokrasi ve hukuk cinayeti işlenmiştir" dedi.
TBMM'de CHP'den 'İmamoğlu' tepkisiTBMM Genel Kurulu'nda CHP milletvekilleri kürsüyü işgal ederek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasına tepki gösterdi. CHP'lilerin tepkilerini sürdürmesi üzerine genel kurulda birleşim kapatıldı.
TBMM Genel Kurulu'nda 'diploma' tartışmasıTBMM Genel Kurulu'nda, İstanbul Üniversitesi Yönetim Kurulu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diplomasını iptal etmesi tartışmalara neden oldu.
Özgür Özel, cenaze törenine katıldıCHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkan Vekili Haydar Akar'ın babası Celal Akar için (87) Kocaeli'de düzenlenen cenaze törenine katıldı.
İmamoğlu: 23 Mart’ta seçilmişlerin değil, seçenlerin dediği olacakİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin cumhurbaşkanı adayını belirlemek için 23 Mart’ta gerçekleştirilecek ön seçime ilişkin “23 Mart’ta, tam da cumhuriyetin özünde, demokrasinin ruhunda olduğu gibi seçilmişlerin değil, seçenlerin dediği olacak” dedi.
CHP’li vekiller, Suriye'de insani güvenlik koridoru açılmasını istediCHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile beraberindeki 13 milletvekili, Hatay’daki Yayladağı Gümrük Kapısı önünde basın açıklaması yapıp, Suriye’nin Lazkiye kentine insani güvenlik koridoru açılmasını istedi.
CHP Grup Başkanvekili Başarır: Suriye’de insani koridor açınHatay’da vatandaşlarla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Suriye’nin Lazkiye kentindeki olaylara son verilmesi için her türlü çabayı sarf edeceklerini söyledi.
Özgür Özel: Dünyanın en büyük seçim kampanyasını başlatıyoruzCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel Beykoz Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Özgür Özel, "Dünyanın en büyük seçim kampanyasını başlatıyoruz hep beraber. Biz derhal olsun istiyoruz. Hemen olsun istiyoruz. Erken olsun istiyoruz. Biz adayımızla ve ona sahip çıkan 23 Mart günü 1 milyon 700 bin üyemizle ama devamında o adayı sahiplenecek on milyonlarla adım adım yürüyeceğiz" dedi.
CHP'li Başarır: Askerleri sıcak siyasetten uzak durmaya davet ediyoruzCHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Milli Savunma Bakanı, Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarının CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e dava açmasına ilişkin, "Bu ülkenin Genelkurmay Başkanını, kuvvet komutanlarını, askerlerini sıcak siyasetten uzak durmaya davet ediyoruz. Yargıyla, orduyla güya başkomutan sıfatıyla siyasete ayar vermeye çalışıyor. Bunu asla kabul etmiyoruz, bu davaları bir kez daha gözden geçirin" dedi.
Bakan Yardımcısı Alpaslan: Yanan otel hakkında 5 kez idari yaptırım uygulanmıştırKültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, TBMM'de komisyonda yaptığı sunumda, Kartalkaya'da 78 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıktığı otelde daha önce bakanlık kontrolörlerince denetimler yapıldığını söyleyerek, "Tespit edilen mevzuata aykırılıklar nedeniyle idari yaptırım önerisi içeren raporlar doğrultusunda, tesis hakkında 5 kez idari yaptırım (3 kez uyarma ve 2 kez idari para cezası) uygulanmıştır" dedi.
CHP'li Başarır: Demokrasi için hep beraber olacağızCHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Van halkının iradesi için hep birlikte olacaklarını belirterek, “Demokrasi için, hukuk için, adalet için hep beraber olacağız” dedi.
'Bilirkişinin ifşa edilmesi' soruşturması: Suat Toktaş tutuklandı, Barış Pehlivan ve Kürşad Oğuz serbest bırakıldıİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Halk TV yayınında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasında adı geçen bilirkişinin aranması ve görüşmenin yayınlanması üzerine 'Bilirkişiyi etkilemeye teşebbüs' ve 'Kişiler arasındaki konuşmaların dinlenmesi ve kayda alınması' suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında; mahkemeye sevk edilen kanalın genel yayın yönetmeni Suat Toktaş tutuklanırken, program koordinatörü Kürşad Oğuz ve gazeteci Barış Pehlivan adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Ali Mahir Başarır ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.