Geri Dön
UşakYılın ahisinden Uşak Belediyesi'ne ziyaret

Yılın ahisinden Uşak Belediyesi'ne ziyaret

Yılın ahisinden Uşak Belediyesi'ne ziyaret

Yılın ahisinden Uşak Belediyesi'ne ziyaret

UŞAK, (DHA) - UŞAK'ta yılın ahisi seçilen Zekeriya Kükremez (55), Uşak Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Vekili Mehmet Akif Şanlı ile bir araya geldi.

Ahi Evran tarafından kurulan esnaf dayanışma teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Ahilik Haftası'nda Uşak Belediyesi'nde gerçekleşen ziyarete, yılın ahisi seçilen Zekeriya Kükremez, Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş ve esnaf odaları başkanları katıldı. Başkanlık makamında Belediye Başkan Yardımcısı Serap Saruhan, Belediye Meclis Üyeleri Emre Karslı ve Mehmet Karakoç eşliğinde misafirlerini kabul eden Başkan Vekili Şanlı yılın ahisi seçilen Zekeriya Kükremez'i tebrik ederek, "Ahilik bizim kültürümüzde kardeşlik, birlik, beraberlik gibi değerleri özünde toplayarak ticaret ile ahlakı buluşturmaktadır. Ben değerli esnafımız ve yılın ahisi Sayın Zekeriya Kükremez'i tebrik ediyorum. Değerli ahilerimizin çalışma disiplini ve ahlaki değerlerinin yeni yetişen genç çırak ve kalfalarımıza birer öğüt niteliğinde olmasını temenni ediyorum." dedi.

Karşılıklı iyi niyet dilekleri ve sohbetin ardından, Belediye Başkan Vekili Şanlı ve Belediye Başkan Yardımcısı Serap Saruhan, yılın ahisi Zekeriya Kükremez'e Ahilik kaftanını giydirerek başarılarının devamını diledi. Yılın ahisi seçilen Zekeriya Kükremez, bobinaj ustası olarak meslek hayatına devam ediyor.(DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber