Geri Dön
TrabzonTrabzonspor ile Hatayspor 9’uncu randevuda

Trabzonspor ile Hatayspor 9’uncu randevuda

Trabzonspor ile Hatayspor 9’uncu randevuda

Trabzonspor ile Hatayspor 9’uncu randevuda

Nurgül GÜNAYDIN/TRABZON, (DHA)- TRABZONSPOR ile Hatayspor Süper Lig'in 8’inci haftasında yarın yapacakları maçla 9’uncu kez karşı karşıya gelecek. İki takımın Süper Lig’de bugüne kadar oynadıkları 8 maçta Trabzonspor’un 4, Hatayspor’un 2 galibiyeti bulunurken 2 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor, Süper Lig’in 8’inci haftasında yarın Hatayspor’un konuğu olacak. Mersin Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak olan maçta hakem Kadir Sağlam düdük çalacak. Maç öncesi 8 puanla 10’uncu sırada yer alan bordo-mavililer Hatayspor’u deplasmanda mağlup ederek geçtiğimiz hafta ligdeki ilk galibiyetine yenisini eklemek istiyor. Ligde 7 hafta sonunda 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 2 puanı olan ve 18’inci sırada yer alan Hatayspor ise sahasında hem galibiyetle tanışmak hem de 3 puanın sahibi olmak istiyor.

TRABZONSPOR ÜSTÜN

İki takım aralarındaki rekabette 8’i Süper Lig olmak üzere toplam 16 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu 16 maçta Trabzonspor’un 8, Hatayspor’un 2 galibiyeti bulunurken 6 maçta ise eşitlik söz konusu. Süper Lig’de ise iki takım bugüne kadar 8 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda da Trabzonspor’un 4, Hatayspor’un 2 galibiyeti bulunurken 2 maç da beraberlikle sonuçlandı. Öte yandan iki takımın 2023-24 sezonunun ikinci yarısında Trabzon’da oynadıkları maçtan ev sahibi takım 2-0 galip ayrılmıştı. 

(FOTOĞRAFLI)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber