Geri Dön
Merkez Tokat'ta 2023-2024 Tıp Fakültesi mezuniyet töreni gerçekleştirildi

Tokat'ta 2023-2024 Tıp Fakültesi mezuniyet töreni gerçekleştirildi

Tokat'ta 2023-2024 Tıp Fakültesi mezuniyet töreni gerçekleştirildi

Tokat'ta 2023-2024 Tıp Fakültesi mezuniyet töreni gerçekleştirildi

Fatih YILMAZ/Tokat,(DHA)- TOKAT Gaziosmanpaşa Üniversitesi 2023-2024 eğitim öğretim dönemi Tıp Fakültesi mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit Eğri, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Raşit Kılıç, akademik ve idari personel ile öğrenci ve aileleri katıldı. Tıp Fakültesi birincisi Yaren Gökçek yapmış olduğu konuşmada, eğitimi süresince hekimliğin meslekten öte sanat olduğunu ifade ederek, doktorluğun kendilerine kutsal bir sorumluluk yüklediğini söyledi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Raşit KIlıç konuşmasında Mezunların kendilerini sürekli geliştirmelerini, sorgulamaktan ve öğrenmekten asla geri durmamalarını söyledi. Hekimlik mesleğini yaparken insani değerlerin her zaman ön planda tutulması gerektiğini belirten Kılıç, hekimlerin mesleğe leke sürdürmemek için son derece özenli olmalarını söyledi. Yeni mezunlara meslek hayatlarında başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Tören, Devlet Konservatuvarı tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisi sonrasında başarı belgesi takdimi ile devam etti. 2023-2024 eğitim öğretim dönemi Tıp Fakültesi mezunlarımız, başarı belgelerini Tıp Fakültesi öğretim üyelerinin elinden aldı. Akabinde Hekimlik Andı okundu. Mezuniyet töreni keplerin atılması ile son buldu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber