Geri Dön
MerkezBaşkan Yazıcıoğlu'ndan belediye personeline promosyon müjdesi

Başkan Yazıcıoğlu'ndan belediye personeline promosyon müjdesi

Başkan Yazıcıoğlu'ndan belediye personeline promosyon müjdesi

Başkan Yazıcıoğlu'ndan belediye personeline  promosyon müjdesi

Fatih YILMAZ/Tokat,(DHA)- TOKAT Belediyesi bünyesinde çalışanları kapsayan 3 yıllık banka promosyon ihalesi tamamlandı. Belediyede çalışanlar, 50 bin TL banka promosyonu alacak.

Tokat Belediyesi bünyesinde memur, kadrolu, sözleşmeli ve belediye şirketinde çalışan işçiler 3 yıllık banka promosyon ihalesi tamamlandı. En yüksek teklifi veren banka ile yapılan anlaşma gereği belediye çalışanlarına tek seferde 50 bin TL ödenmesi için imzalar atıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, uzun uğraşılar ve görüşmeler neticesinde ihalenin başarılı bir şekilde sonuçlandığını söyleyerek "Tokat'ımıza birlikte hizmet ettiğimiz değerli mesai arkadaşlarıma müjdemizi duyurduk. Büyük uğraşılar ve görüşmelerle yaptığımız promosyon ihalesi sonucunda memur işçi taşeron ayrımı yapmadan tüm personelimize 50 BİN TL Banka promosyonu kazandırdık. Personelimizin hakkını gözetmeye, destek olmaya devam edeceğiz. Tüm mesai arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diler, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber