Geri Dön
İlkadımSu sporu tutkunlarına ücretsiz ‘kano’ eğitimi

Su sporu tutkunlarına ücretsiz ‘kano’ eğitimi

Su sporu tutkunlarına ücretsiz ‘kano’ eğitimi

Su sporu tutkunlarına ücretsiz ‘kano’ eğitimi

SAMSUN, (DHA)- SAMSUN Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sporla buluşacakları alanlar oluşturmaya yönelik yaptıkları çalışmalara devam ettiklerini belirtti. İlkadım ilçesinde bulunan Batı Park’taki Su Sporları Tesisinden hem vatandaşlar hem de sporcular yararlanabiliyor.

İlkadım ilçesi Batı Park’ta yer alan Su Sporları Tesisinde eğitimlere katılan öğrenciler ilk olarak teorik eğitim alıyor ardından suyla buluşarak kürek çekmedeki maharetlerini sergiliyor. Su Sporları Tesisinde eğitimler dışında vatandaşlarda kano keyfi yapabiliyor. Büyükşehir tarafından her ay ortalama 4 bin vatandaşın kano yaptığı belirtildi. Tesisler haftanın 7 günü 10.00 ile 19.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

‘HER YAŞTAN İNSANIMIZ SPOR YAPSIN İSTİYORUZ’

Sporun büyük bir tutku olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Her yaştan insanımız spor yapsın istiyor, bu noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Su sporları da en önem verdiğimiz branşların başında geliyor. Samsun’umuz da bu konuda çok önemli bir şehir. Biz de şehrimizin bu yönünü daha fazla öne çıkarmak adına, su sporlarında daha büyük başarılara imza atmak adına Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber