Geri Dön
MerkezOsmaniye’de orta hasarlı okul binası güçlendiriliyor

Osmaniye’de orta hasarlı okul binası güçlendiriliyor

Osmaniye’de orta hasarlı okul binası güçlendiriliyor

Osmaniye’de orta hasarlı okul binası güçlendiriliyor

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – KAHRAMANMARAŞ merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerde hasar gören Osmaniye’deki Çamlıkevler İlkokulu ve Şehit Çağrı Doğan Ortaokulu’nda güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Okullarda incelemelerde bulunan Vali Erdinç Yılmaz, “İnşallah eğitim öğretim yılına yetiştirmek için yüklenici firmamız canla başla çalışıyor. Çocuklarımızı okullarına kavuşturmak istiyoruz, inşallah eğitim öğretim yılına yetişmiş olacak.” dedi.

Vali Erdinç Yılmaz, güçlendirme çalışmaları devam eden Çamlıkevler İlkokulu ve Şehit Çağrı Doğan Ortaokulu binasında, Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer, Toprakkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Durmuş Sağlam ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Ahmet Kavun ile birlikte incelemelerde bulundu.

ÇOCUKLARIMIZI OKULLARINA KAVUŞTURMAK İSTİYORUZ

Çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yılmaz daha sonra yaptığı açıklamada, “Toprakkale İlçemizde Çamlıkevler Mahallemizde, Çamlıkevler İlkokulumuz ve Şehit Çağrı Doğan Ortaokulu’muzda yapılan güçlendirme çalışmaları hızla devam ediyor. 6 Şubat depreminde zarar gören okul binamız orta hasarlıydı, güçlendirme yapılacaktı. İnşallah eğitim öğretim yılına yetiştirmek için yüklenici firmamız canla başla çalışıyor. Çocuklarımızı okullarına kavuşturmak istiyoruz, inşallah eğitim öğretim yılına yetişmiş olacak. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, gayret gösteren, emek veren, bütün arkadaşlarımıza, Toprakkale Kaymakamımıza, yüklenici firmaya çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber