Geri Dön
MerkezOsmaniye’de jandarma ekipleri okul çevrelerinde denetim yaptı

Osmaniye’de jandarma ekipleri okul çevrelerinde denetim yaptı

Osmaniye’de jandarma ekipleri okul çevrelerinde denetim yaptı

Osmaniye’de jandarma ekipleri okul çevrelerinde denetim yaptı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de jandarma ekipleri okul önleri ve çevresinde denetim gerçekleştirdi. Uygulamalar kapsamında 2 bin 712 kişi sorgulanırken, 602 okul servisi kontrol edildi. Sürücüler ise yasal mevzuatlar kapsamındaki kurallar hakkında bilgilendirildi.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla sorumluluk bölgesinde bulunan 144 okul çevresinin tamamında 09-13 Eylül günleri arasında Jandarma Asayiş, Trafik, Motosiklet Timleri ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü unsurları tarafından denetlendi.

Yapılan uygulamalarda, 2 bin 712 kişi, 115 işyeri ve umuma açık yer, 60 metruk bina, 309 araç, 602 okul servisi ve 2 yurt çevresi kontrol edildi. Ayrıca, okul servis sürücülerine yasal mevzuatlar kapsamındaki kurallar hakkında gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı tarafından çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevrelerinde yapılan denetimlere mesai mefhumu gözetilmeksizin kararlılıkla devam edileceği vurgulandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber