Geri Dön
NevşehirNevşehir’de ‘Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ açıldı

Nevşehir’de ‘Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ açıldı

Nevşehir’de ‘Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ açıldı

Ahmet KORKMAZER/NEVŞEHİR, (DHA)- NEVŞEHİR’de, hayırsever iş insanı Ahmet Faik Çakıllı tarafından yaptırılan ‘Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Özel İnsanlar Eğitim Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Belediye başkan yardımcıları, hayırsever iş insanı Ahmet Faik Çakıllı’nın oğulları Murat Çakıllı, Mustafa Çakıllı ve aileleri katıldı. Burada konuşan Belediye Başkanı Rasim Arı, "Özel insanlarımızın hayatını kolaylaştıracak, keyifli zaman geçirmelerine fırsat verecek bir yerin açılışını yapma şerefine nail olduğum için gerçekten çok mutluyum. Bu şehirde her şey çok kıymetli, her bir ferdimiz kıymetli. Benim 2019 yılından itibaren söylediğim, üzerinde durduğum bir konu var. Özel insanlarımızın çekmiş olduğu sıkıntılara karşı biz belediye olarak, toplum olarak ne yapabiliriz? Bunu ilk geldiğimde söylemiştim ve bugün sözümüzün birinci aşamasını yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu mutluluğu bize yaşatan hayırsever ailemize de teşekkür ediyorum” dedi.

Sözlerini sürdüren Başkan Arı, "Bu merkez bizim var olan merkezimiz ile birlikte tam bir kompleks haline geldi. Bu komplekste özel insanlarımız her türlü kültürel ve sportif faaliyetleri yapabilecek. En sıkıntılı ailelerimiz, en zor durumda olan ailelerimiz evlerinde özel insanları barındıran ailelerimiz. Gerçekten düğünü, cenazesi, tatili, pazarı gezmesi yok. Bu merkez günlük olarak onları bir nebze olsun rahatlatacak. Ama biz onları daha da rahatlatacak yeni bir merkez daha yapacağız. Orada da özel insanlarımızı bir haftalıkta olsa yatılı olarak misafir edeceğiz ve ailelerini bir nebze olsun rahatlatacağız" diye konuştu.

Başkan Arı, konuşmasının ardından Ahmet Faik Çakıllı’nın oğulları Murat ve Mustafa Çakıllı’ya çiçek ve plaket vererek birlikte açılış kurdelesini kesti. (DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber