Geri Dön
BodrumBodrum Belediyesi Şehir Tiyatroları'ndan yeni sezona 'Merhaba'

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatroları'ndan yeni sezona 'Merhaba'

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatroları'ndan yeni sezona 'Merhaba'

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatroları'ndan yeni sezona 'Merhaba'

BODRUM (Muğla), (DHA)-BODRUM Belediyesi Şehir Tiyatroları 'Neşeli Gazino' oyunuyla perdelerini açtı.

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatroları, dün, Nurol Kültür Merkezi'nde sahnelenen Neşeli Gazino ile yeni sezona 'Merhaba' dedi. Komedi ve müziğin bir araya geldiği gösteri, salonu dolduranlar tarafından ilgiyle izlendi. Metin Zakoğlu ve ekibi tarafından seslendirilen şarkılara salondakiler coşkuyla eşlik etti.

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni, Yazar, Yönetmen ve Oyuncu Metin Zakoğlu tarafından sahnelenen oyuna Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci'yi temsilen Başkan Vekili Meclis Üyesi Ali Diken, Genel Koordinatör Emel Çakaloğlu, kurum amirleri, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Güldüren, eğlendiren ve düşündüren tek kişilik oyunu, izleyiciler sonunda uzun süre ayakta alkışladı.

BODRUM'DA TİYATROLU GÜNLER

Bodrum'da tiyatrolu günler, 2 Ekim Çarşamba günü Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde sahnelenecek olan 'Bir Delinin Hatıra Defteri' oyunuyla devam edecek. Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatroları, 1 Aralık 2024 Pazar gününe kadar toplam dört farklı oyunu belirli program çerçevesinde tiyatro severlerin beğenisine sunacak. Oyun programına 'www.bodrum.bel.tr/’ tiyatro_program' adresinden ulaşılabilir. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber