Geri Dön
YenişehirYenişehir Belediyesi yeni kültür kompleksinin temelini yarın atıyor

Yenişehir Belediyesi yeni kültür kompleksinin temelini yarın atıyor

Yenişehir Belediyesi yeni kültür kompleksinin temelini yarın atıyor

Yenişehir Belediyesi yeni kültür kompleksinin temelini yarın atıyor

MERSİN, (DHA)-YENİŞEHİR Belediyesi tarafından Eğriçam Mahallesi’nde inşa edilecek kültür kompleksinin temeli, 13 Ağustos günü saat 17.00’de düzenlenecek törenle atılacak.

Yenişehir Belediyesi, kütüphane ve taziye evinden oluşacak kültür kompleksinin temelini Eğriçam Mahallesi’nde 13 Ağustos günü saat 17.00'de atıyor. Eğitim ve kültürel hizmetlere büyük önem veren Yenişehir Belediyesi bu projeyle de vatandaşların bilgiye erişimini kolaylaştırmayı ve taziye evi gibi önemli bir sosyal ihtiyacı karşılayacak bir alan oluşturmayı hedefliyor. Yenişehir Belediyesi, Menteş Mahallesi’nde inşa ettiği ve geçen yıl hizmete açtığı kütüphane ve taziye evinden oluşan kültür kompleksi projesini şimdi de Eğriçam Mahallesi’ne kazandırıyor. 850 metrekareden oluşacak kompleksin inşaatı hayırsever iş insanı Zeynel Aydemir’in katkılarıyla yapılacak.

Yenişehir Belediyesi Eğriçam Futbol Sahası'nın kuzeyinde yer alan 22138 numaralı sokakta yer alacak Emine-Halil Aydemir Kültür Kompleksi’nin temel atma törenine tüm vatandaşları davet eden Başkan Abdullah Özyiğit, projenin Yenişehir’e hayırlı olmasını diledi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber