Geri Dön
SilifkeOrmanda yıl sonu hedefi belirlendi

Ormanda yıl sonu hedefi belirlendi

Ormanda yıl sonu hedefi belirlendi

Ormanda yıl sonu hedefi belirlendi

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)-MERSİN’in Silifke ilçesinde Orman Bölge Müdürlüğü’nün yapılan değerlendirme toplantısında yılın ilk 9 ayında yapılan ormancılık çalışmaları değerlendirilerek, yıl sonu hedefleri belirlendi.

Mersin Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin, Ali Kişi ve Yaşar Yaman Sağlam, 9 orman işletme müdürü, şube müdürleri, fidanlık müdürü ve etüt proje başmühendisinin katılımıyla Silifke ilçesinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, işletme müdürleri ormancılık faaliyetlerini sunum eşliğinde anlattıktan sonra şube ve işletmelerin sorunları ve çözüm önerileri karşılıklı olarak görüşüldü.

Bölge Müdürü Ataş’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda yılın ilk 9 ayında yapılan ormancılık çalışmaları değerlendirilerek, yılsonu hedeflerini ele aldı.

Bölge Müdürü Ataş, ekip çalışmasının ve yapılan işe odaklanmanın önemine dikkat çekerek, yılın kalan kısmında tasarruf tedbirleri kapsamında programların gerçekleştirilmesinin yanında 2025 yılına ilişkin çalışmalarla ilgili hazırlık ve tedbirlerin alınması talimatını verdi.

Toplantı sonunda Bölge Müdürü Ataş, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber