Geri Dön
GölmarmaraSokak Hayvanları Komisyonu, Gölmarmara'da incelemelerde bulundu

Sokak Hayvanları Komisyonu, Gölmarmara'da incelemelerde bulundu

Sokak Hayvanları Komisyonu, Gölmarmara'da incelemelerde bulundu

MANİSA,(DHA)-MANİSA Büyükşehir Belediyesi Meclisi Sokak Hayvanları Komisyonu, Gölmarmara'da hizmete girecek Acil Hayvan Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde inceleme yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Sokak Hayvanları Komisyonu'nun her ay yaptığı ilçe ziyaretlerinin bu defa ki durağı Gölmarmara oldu. Komisyon, mobil kısırlaştırma ve tedavi aracı Vetbüs ile ilçeye gitti. Burada hizmete girecek Acil Hayvan Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde incelemede bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in eşi Nurcan Zeyrek de incelemeye katıldı. Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan ile bir araya gelen heyet, Acil Hayvan Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni gezerek çevresinde doğal yaşam alanı oluşturulması ve sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret kapsamında, nüfusu 25 binin altındaki ilçelerde sokak hayvanlarının kısırlaştırılması ile tedavisi için hizmet vermeye başlayan Vetbüs'te de incelemelerde bulunuldu.

'GÜZEL KLİNİK OLMUŞ'

Komisyonun çalışmalarına gönüllü olarak destek veren Nurcan Zeyrek, Vetbüs ile rehabilitasyon merkezinin toplum ve hayvan sağlığı açısından önemli bir kazanım olduğunu belirtip, "Vetbüs, kısırlaştırma çalışmalarını hızlandıracak, yaralanan, kaza geçiren, tedaviye ihtiyacı olan hayvanlarımıza yerinde müdahale edeceğiz. Onlar mutlu olacak, biz de çok mutlu olacağız. Burada çok güzel bir rehabilitasyon merkezi inşa edilmiş, güzel bir klinik olmuş. Bu projeler birer başlangıç, daha güzellerini hep birlikte hayata geçirmek istiyoruz" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber