Melikgazi Kayseri Basketbol’da Başkan Yüksel yeniden seçildi

Melikgazi Kayseri Basketbol’da Başkan Yüksel yeniden seçildi
İlyas KAPLAN/KAYSERİ (DHA) – TÜRKİYE Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Melikgazi Kayseri Basketbol Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulda mevcut başkan Yakup Yüksel yeniden başkan seçildi.
Kadir Has Kongre ve Spor Salonu basın toplantı odasında gerçekleştirilen genel kurul, divan kurulunun seçimi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Faaliyet ve mali raporlar okunduktan sonra yönetim ve denetim kurullarının seçimi yapıldı. Genel Kurula tek listeyle giren Yakup Yüksel’in yönetiminde şu isimler yer aldı; İbrahim Bozdağ, Ahmet Bozbey, Serhat Sarıalp, Yusuf Kaçar, Mustafa Kemal Saçmacı, Ahmet Yıldırım, Süleyman Sarptaş, Nadire Erdoğan Arık, Yusuf Kuzucu, Ali Fidan, Turan Akdağ, Serhat Solak.
BAŞKAN YAKUP YÜKSEL: GÜZEL BİR SEZON GEÇİRDİK
Olağan Genel Kurul sonrası konuşma yapan Kulüp Başkanı Yakup Yüksel, “Hocamıza, teknik ekibine, çalışanlarımıza, emek veren herkese teşekkür ederim. Güzel bir sezon geçirdik. Gelecek sene bu başarıyı daha ileriye çıkarmak için çalışmalara başladık. Transfer çalışmalarımıza başladık. Sponsorluk için görüşmelerimize başladık. Sponsor desteği çok önemli. Onu da çözdüğümüzde inşallah transfer çalışmalarımıza hız vereceğiz. Onursal Başkanımız Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’na özellikle teşekkür etmek istiyorum. Müsabakalarda en fazla seyirci ortalaması bizde. Ben buradan özellikle seyircimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu. (DHA)