Geri Dön
İstanbulPapara, Fenerbahçe Spor Kulübü ile kapsamlı bir iş birliğine imza attı

Papara, Fenerbahçe Spor Kulübü ile kapsamlı bir iş birliğine imza attı

Papara, Fenerbahçe Spor Kulübü ile kapsamlı bir iş birliğine imza attı

Papara, Fenerbahçe Spor Kulübü ile kapsamlı bir iş birliğine imza attı

İSTANBUL, (DHA) - FİNANSAL teknoloji şirketi Papara, Fenerbahçe Spor Kulübü ile imza attığı anlaşma kapsamında kulübün kadın futbol, kadın basketbol ve erkek basketbol takımlarının sponsorluklarına ek olarak milyonlarca Fenerbahçe taraftarının beklediği Papara FB Card ürününü de duyurdu.

Papara; futbol, basketbol ve e-spora verdiği desteği hız kesmeden sürdürüyor. Fenerbahçe Spor Kulübü ile bir araya gelerek sponsorluk anlaşmalarına yenisini ekleyen Papara, logosunu kulübün üç takımının formasına taşıyor. Şirket, 2024-2025 sezonunda Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı forma kol yanı, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı forma sırt numara altı, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı şort arkası sponsorluklarını üstlenecek.

Papara ve Fenerbahçe Spor Kulübü arasındaki iş birliği imza töreni bugün Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Törene Papara Yönetim Kurulu Üyesi İlker Diker, Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Ç. Kızılhan, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi M. Kemal Danabaş ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi A. Sertaç Komsuoğlu katıldı.

FENERBAHÇE TARAFTARLARINA FB CARD MÜJDESİ

Papara, sponsorluk anlaşmasıyla birlikte sarı lacivert renklere gönül veren taraftarlara özel FB Card çıkaracağının müjdesini verdi. Koleksiyon değeri taşıyan ve Fenerbahçe'nin renkleriyle tasarlanan FB Card'ın, Papara'nın tüm kart kullanıcılarına sunduğu özelliklere sahip olmasının yanı sıra taraftarlara özel ayrıcalıklar sunacağı ifade edildi.

FB Card sahibi kullanıcıların, Papara'nın harcadıkça anında nakit kazandıran Cashback programından Fenerium mağazalarında da yararlanabilme olanağına ek olarak forma ve bilet çekilişlerine katılma şansı yakalayacağı belirtildi. FB Card'ın önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacağı kaydedildi.

'SPORU DESTEKLEMENİN, GELECEK NESİLLER İÇİN ROL MODELLER YARATMANIN EN ETKİLİ YOLLARINDAN BİRİ OLDUĞUNA İNANIYORUZ'

İmza töreninde Türk sporunu her alanda destekleme vizyonunun altını çizen Papara Yönetim Kurulu Üyesi İlker Diker, “Sporu desteklemenin, gelecek nesiller için rol modeller yaratmanın en etkili yollarından biri olduğuna inanıyoruz. Özellikle gençlerin taleplerini ve beklentilerini doğru okuyarak Türk sporuna yatırımlarımızı Papara'nın lider konumuna yakışır şekilde genişletiyoruz. 117 yıldır birçok branşta tarihi başarılara imza atan Fenerbahçe Spor Kulübü ile kurduğumuz sponsorluk anlaşması kapsamında, Papara'nın spor yatırımlarına bir yenisini daha eklemiş olduk. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, yer aldığı her branşta cesur ve ezber bozan duruşunun, Papara'nın finansal teknoloji alanındaki vizyonu ile önemli paralellikler taşıdığına inanıyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü ile iş birliğimizin ilerleyen dönemlerde büyüyerek devam etmesini temenni ediyorum. Yeni sponsorluklarımızın hem Fenerbahçe camiasına hem de tüm Paparalılara hayırlı uğurlu olmasını dilerim" dedi.

'PAPARA, 3 FARKLI TAKIMIMIZIN PARÇASI OLARAK FENERBAHÇE'MİZE DESTEK OLACAK'

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Ç. Kızılhan ise “Bugün kulübümüz için çok kıymetli bir iş birliğinin imza töreninde beraberiz. 20 milyonu aşkın kullanıcısıyla Türkiye'nin lider finansal teknoloji şirketi Papara, 3 farklı takımımızın parçası olarak Fenerbahçe'mize destek olacak. Bu kıymetli marka bu sezon, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol, Fenerbahçe Kadın Basketbol ve Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımlarımızın sponsoru oldu. Papara ailesine bizim için çok kıymetli olan destekleri için teşekkür ederiz. Kapsamlı iş birliğimizin bir parçası olarak taraftarlarımıza özel ayrıcalıklar sunacak bir çalışmaya daha imza atıyoruz. Yaptığımız iş birliği ile Papara FB Card'ı çok yakında taraftarlarımızla buluşturacağız. Attığımız bu adımlar ve iş birliğimizin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyor, Papara'ya büyük Fenerbahçe ailemize hoş geldiniz demek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi M. Kemal Danabaş da “Papara'nın da desteği ile yeni sezonda yaşayacağımız şampiyonluklar ve zaferler için çok heyecanlıyız. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı olarak FIBA Süper Kupa'yı Türkiye'ye getiren ilk takım olma gururunu yaşadık. Kazandığımız şampiyonluklar, Fenerbahçe'nin Türk Basketbolunun lokomotifi olduğunu bir kez daha hem Avrupa'ya hem Türkiye'ye ilan etmiş oldu. Aynı zamanda, Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı bildiğiniz gibi kurulduğu sezondan itibaren zirveye oynayan kadın futbolunun öncü ve önemli bir parçasıdır. Papara ailesine Fenerbahçemize vermiş oldukları destek için teşekkür ediyor, takımlarımızın tüm başarılarını hep birlikte kutlamayı diliyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi A. Sertaç Komşuoğlu ise “Yeni sezon heyecanı için gün saydığımız bu dönemde, böyle önemli bir birlikteliği camiamızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Fenerbahçe Beko olarak 2023-24 sezonunu Türkiye'deki iki kupayı da müzemize götürerek ve bizim için uzun sayılacak bir aranın ardından ait olduğumuz yere, EuroLeague Final Four'una dönerek tamamlamıştık. Fenerbahçe Basketbol Müzesi eminim ki Fenerbahçe Beko'nun ve Kadın Basketbol Takımımızın bu sezon da kazanacağı kupalarla birlikte zenginleşmeye devam edecek. Papara ve tüm paydaşlarımızın desteğiyle çıktığımız bu yolda hedeflerimiz ve heyecanımız büyük. Umuyorum ki bu 2024-25 sezonunun sonu geldiğinde yine büyük başarıları hep birlikte kutlayacağız" dedi.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber