Geri Dön
Merkez Yeditepe Üniversitesi’ne ‘İç Denetimde Farkındalık’ ödülü

Yeditepe Üniversitesi’ne ‘İç Denetimde Farkındalık’ ödülü

Yeditepe Üniversitesi’ne ‘İç Denetimde Farkındalık’ ödülü

Yeditepe Üniversitesi’ne ‘İç Denetimde Farkındalık’ ödülü

İSTANBUL, (DHA)- Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) tarafından tüm dünyada ‘İç Denetimde Farkındalık Ayı’ olarak kutlanan Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen, ‘13’üncü İç Denetim Farkındalık Ödül Töreni’nde Yeditepe Üniversitesi ‘Akademik Farkındalık Ödülü’nün sahibi olurken, üniversitenin öğretim üyesi Doç. Dr. Tuba Şavlı İbiş de ‘Bireysel Farkındalık Ödülü’ne değer görüldü. 

Törende, mesleki farkındalığın gelişimi ve yaygınlaşmasına katkıda bulunan kurum ve kişiler ile toplumsal alanda fark yaratanlara yönelik verilen toplam 6 kategorideki ödüller sahipleriyle buluştu. 

200’e yakın profesyonelin katıldığı törende iç denetim mesleğinin bilinirliliğine, değer kazanmasına imkân sağlayacak gönüllü faaliyetleri nedeniyle ‘Bireysel Farkındalık Ödülü’, Yeditepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Tuba Şavlı İbiş’e verilirken, ‘Akademik Farkındalık Ödülü’nün sahibi ise Yeditepe Üniversitesi oldu. Törende Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl’e ödülü, TİDE Genel Müdürü Aslı Çavuşoğlu takdim etti. Doç. Dr. Tuba Şavlı İbiş ise ödülünü TİDE Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanrıverdi’nin elinden aldı. 

Törende Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Sayın Prof. Dr. Haluk Özener, “Deprem risklerinin en aza indirgenmesi mümkün mü?” başlıklı bir konuşma yaptı. 

İş ve akademi dünyasına yön veren isimlerin bir araya geldiği törende; iç denetim mesleği ve TİDE için olağanüstü başarı gösteren, yaşamını iç denetim mesleğinin gelişimine adamış, ulusal veya uluslararası çapta iç denetim mesleğinin uygulamasına katkı sağlayan, TİDE ve iç denetim farkındalığının gelişmesine öncü olan kişi ve kurumların teşvik ve takdir edilmesi amaçlandığı belirtildi. 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber