Geri Dön
İstanbulDHA İSTANBUL BÜLTENİ - 2

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 2

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 2

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 2

1- İSTANBUL'DA HAFTANIN İLK İŞ GÜNÜNDE YAĞMUR TRAFİĞİ

Özgür EREN / İSTANBUL, (DHA)- İSTANBUL'un bazı bölgelerinde sabah saatlerinde başlayan yağmur nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı. Zaman zaman şiddetini arttıran yağmurda sürücüler zor anlar yaşadı.

Haftanın ilk iş gününde sabah saatlerinde İstanbul'un bazı bölgelerinde yağmur yağdı. İşlerine gitmek isteyen sürücüler yağış nedeniyle araçlarının hızını düşürmek zorunda kaldı. Cevizlibağ'da yağmur şiddetini zaman zaman arttırırken trafik durma noktasına geldi. İBB Cep Trafik Uygulamasında saat 09.00 itibariyle trafik yoğunluğu yüzde 72'lere kadar çıktı.

Görüntü Dökümü

-------------------

-Trafikten detay görüntü

-Oluşan yoğun trafik

-Yağan yağmur

-Genel ve yakın detaylar

==========================

2- BAKIRKÖY'DE ALT GEÇİDİ SU BASTI; TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

İSTANBUL, (DHA)- Bakırköy'de bulunan ve sık sık kazaların yaşandığı alt geçitte sağanak yağışın ardından su baskını meydana geldi. Trafik yoğunluğunun oluştuğu alt geçitte sular İSKİ ekipleri tarafından çekildi.

Bakırköy'de sık sık kazaların yaşandığı Yeşilyurt Mahallesi Rauf Orbay Caddesi'nde bulunan alt geçit, sabah saatlerinde etkili olan yağışın ardından sularla doldu. Sahil yolunu kullanan araçlar, göle dönen alt geçitten geçmekte zorlandı. Su baskını nedeniyle trafikte uzun araç kuyruğu oluştu. Biriken su ise kısa sürede İSKİ ekipleri tarafından tahliye edildi.

Görüntü Dökümü

---------------------------

(Aktüel)

-Ekiplerin çalışmalarından görüntüler

-Trafikten görüntüler

-Genel ve detaylar

============================

3- AVCILAR'DA KAMYONUN ÇARPTIĞI MARKET TABELASI KAFASINA DÜŞTÜ

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR'da ürünleri indirmek için geri manevra yaparak kaldırıma yanaşan kamyonun kasası market tabelasına çarptı.Metrelerce uzunluktaki tabela bu sırada marketten çıkan bir kişinin kafasına düşerek yaralanmasına neden oldu. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza dün saat 11.00 sıralarında Cihangir Mahallesi Arpacı Sokak'ta meydana geldi. 34 DME 689 plakalı kamyon geri manevra yaparak markete yanaşmak istedi. Bu sırada kamyonun kasası marketin tabelasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yerinden sökülen metrelerce uzunluktaki tabela, elinde poşetlerle marketten çıkan adamın üzerine düştü. Tabelanın çarpmasıyla dengesini kaybeden adam yere düştü. Bu sırada olaya şahit olan çevredekiler adamın yardımına koştu. Başından ve sırtından yaralanan adam olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralanan adamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tabelanın kamyonun çarpması sonucu marketten çıkan adamın üstüne düştüğü anlar çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Görüntü Dökümü:

----------

(Güvenlik kamerası)

-Kamyon geri gitmesi ve tabelayı çarpması

-Tabelanın üzerine düştüğü adamdan görüntü

(Fotoğraf)

-Polis ve çevrede toplananlar

(Aktüel)

-Düşen tabela

-Tabelanın markete alınması

-Kaza yapan kamyondan görüntü

============================

4- KADIKÖY'DE AĞAÇ SOKAĞA DEVRİLDİ; OTOMOBİL ZARAR GÖRDÜ

Murat SOLAK / İSTANBUL, (DHA) - KADIKÖY'de kökleri çürüyen ağaç sokağa devrildi. Ağacın dalları park halindeki bir araca zarar verirken, olay sırasında sokaktan kimsenin geçmemesi olası bir faciayı önledi.

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Caddebostan, Çakır Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre kökleri çürüyen ağaç sokağa devrildi. Ağacın dalları bir binanın önünde park halinde bulunan 34 GND 612 plakalı araca zarar verdi. Aracın camları kırılırken, olay sırasında sokaktan kimsenin geçmemesi olası bir faciayı önledi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri devrilen ağacın çevresinde güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ve belediye ekipleri ekipleri dallarını kestiği aracı bulunduğu yerden kaldırdı.

Görüntü Dökümü

-------------

-Sokağa devrilen ağaç

-Dallardan park halindeki aracın hasar görmesi

-Camları kırılarak hasar gören araç

-Genel ve detay görüntüler

=============================

5- İSTANBUL'DA KILIK DEĞİŞTİREREK HIRSIZLIK YAPAN ŞÜPHELİLER KAMERADA

Ali AKSOYER/İSTANBUL, (DHA)- İSTANBUL'da kılıktan kılığa girerek evlerden hırsızlık yaptıkları tespit edilen 3 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin yakalanmamak için her olayda farklı tarzlarda kıyafet giydikleri güvenlik kameralarıyla tespit edildi. Çok sayıda suç kayıtları olduğu öğrenilen 3 hırsız tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Üsküdar, Maltepe ve Kadıköy ilçelerinde meydana gelen hırsızlık olayları üzerine soruşturma açtı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, olayları 4 kadının gerçekleştirdiğini belirledi. 4 şüphelinin dikkat çekmemek ve yakalanmamak için kılık değiştirdiği, farklı tarzlarda kıyafet tercih ettikleri belirlendi. Güvenlik kameralarının detaylı incelemesinin ardından şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. 3 ilçede hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen Miraç Ç. (23), Özlem Ç.(19) ve Petek Ç.(18) yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanan şüphelilerden Miraç Ç.'nin daha önceden 36 tane, Özlem Ç.'nin 5 tane, Petek Ç.'nin ise 30 tane suç kaydı olduğu belirlendi.

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Polis soruşturmasında 3 ayrı evden binlerce liralık hırsızlık yaptıkları belirlenen şüpheliler adliyeye sevk edildi. 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

---

(Güvenlik kamerası)

-Şüphelilerin evlere giriş ve çıkış anları

(Aktüel)

-Şüphelilerin adliyeye sevki

============================

6- AVCILAR'DA GÜNLERCE HABER ALINAMADI; EVDE CANSIZ BEDENİ BULUNDU

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR'da tek başına yaşayan ve kendisinden bir süredir haber alınamayan Lebban Demirci'nin (73) evinde ölü bulundu.

Olay, Ambarlı Mahallesi Nadas Sokaktaki 4 katlı binada meydana geldi. Tek başına yaşayan 73 yaşındaki Lebban Demirci'den yaklaşık bir haftadır haber alamayan komşuları, daireden kötü kokuların gelmesi üzerine polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri adrese sevk edildi. Kapıyı zorlayarak açan ekipler, içeri girdiklerinde Demirci'nin cansız bedenini yatağının yanında yerde yatarken buldu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Binanın yakınında marketi bulunan Aydın Baltacı, Lebban Demirci'nin bir kız kardeşi olduğunu belirterek, "Zaman zaman sepeti indirir sigara, ekmek alırdı. Üç-dört gündür görünmüyordu" dedi.

Görüntü Dökümü:

---

-Ölen kadının fotoğrafı

-Binanın dış görüntüsü ve ekip araçları

-İtfaiye ve polislerden görüntüler

-Aydın Baltacı röportaj

===============================

7- AVCILAR'DA KAZA YAPIP TERS DÖNEN OTOMOBİLE HEP BİRLİKTE MÜDAHALE ETTİLER

İhsan DÖRTKARDEŞ / İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR'da makas atarak ilerleyen otomobil nedeniyle hakimiyetini kaybeden bir sürücü, trafikteki başka bir otomobile çarptı. Kazada ters dönen otomobilde bulunan bir kişi yaralanırken, otomobili çevredekiler el birliğiyle normal haline çevirdiler.

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Ambarlı Mahallesi Ambarlı Liman Yolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, kullandığı otomobille trafikte makas atarak hızla ilerleyen bir sürücü seyir halindeki 2 otomobilin arasından geçti. Bunun üzerine seyir halindeki 34 NS 8693 plakalı otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde giden 34 HAE 288 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle 34 NS 8693 plakalı otomobil savrularak yol ortasında ters döndü. Kazayı görenler polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Sağlık ekipleri gelene kadar çevredekiler ters dönen otomobilin içindeki sürücüyü dışarı çıkardı. Sürücü daha sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bir süre trafiğe kapatılan yol, çevredekilerin otomobili hep birlikte çevirmesiyle normal haline döndü. Polis, makas atarak kazaya neden olan araç ve sürücüsünü tespit etmek için çalışma başlattı.

Görüntü Dökümü:

-------------------

-Yol ortasında ters dönen otomobil

-Çekici otomobili çevirmeye çalışırken

-Trafik polisleri ve çevredekiler otomobili iterek çevirirken

-Kazaya karışan diğer otomobil

-Bir kişi kazayı anlatırken

-Kaza yerindeki polis ve araçları

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber