Geri Dön
İstanbulDHA İSTANBUL BÜLTENİ - 2

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 2

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 2

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 2

1- ESENYURT'TA 32 KATLI SİTEDE YANGIN: MAHSUR KALANLAR VAR-1

Vehbi DEMİR - İhsan DÖRTKARDEŞ / İSTANBUL, (DHA) - ESENYURT'ta bulunan 32 katlı sitenin girişinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Sitenin tamamını yoğun duman kaplayan yangına çevre ilçelerden de itfaiye ekibi sevk edildi. Sitede mahsur kalan aralarında çocukların da olduğu 57 kişi tahliye edildi. İtfaiye ekipleri kurtarılan çocuğu kucağında hastane yetiştirdi. Kurtarma çalışmaları devam sürüyor.

Görüntü Dökümü:

-------------

İtfaiye erinin çocuğu ambulansa yetiştirmesi

Siteden görüntü

İtfaiye ekipleri

Genel ve detaylar

===============================

2- FATİH'TE SAKATATÇILARDA HİJYEN TEPKİSİ: KOKUDAN AŞAĞIYA İNİLMİYOR

Melihcan ÇALIŞKAN - Ömer HASAR / İSTANBUL (DHA) Aksaray'da 3 katlı iş hanındaki dükkanlarda et ve sakatat ürünlerinin özensizce muhafaza edildiği, işletmelerin hijyen koşullarına uymadığı öne sürülerek sosyal medyada tepki oluştu. Manav ve kasapların yan yana yer aldığı çarşıda yerlerde çöp, kir ve kan lekeleri bulunduğu; ürün kesme, tartma ve taşımada kullanılan ekipmanların kirli bir şekilde tutularak, dışarıda bırakıldığı görüldü. Çarşının üst katında dükkanları bulunan esnaf da koku ve hijyen koşullarına dair şikayetlerini dile getirdi. Esnaf Metin Kabakkaya, "Esnaf arkadaşların kendilerine şikayetimizi dile getiriyoruz, ciddiye almıyorlar. Belediyenin, bakanlığın burayı denetlemesini istiyoruz. Burada tavuk satıyorlar ama kim bilir kaç günlük? Buradan şahsen ürün almam, kimseye tavsiye de etmem. Kokudan aşağı inilmiyor. Burası hastalıklara uygun bir ortam. Denetlenmesini, temiz olmasını istiyoruz" dedi

Fatih Aksaray'da Manav, kasap ve sakatatçıların yan yana yer aldığı çarşıda; yerlerde çöp, kir ve kan lekeleri bulunduğu; ürün kesme, tartma ve taşımada kullanılan ekipmanların kirli bir şekilde tutularak, dışarıda bırakıldığı görüldü. Çoğunluğu yabancı uyruklulara ait olan et ürünü işletmelerinde; kelle, işkembe, tavuk ayağı, kurutulmuş et ve balık ürünlerinin bir kısmının birbirine temas edecek şekilde iç içe satıldığı, bazılarının ise açıkta satışının yapıldığı göze çarptı. Kirlilik sebebiyle daha önce de gündeme gelen üç katlı binanın, üst katlarında dükkanları bulunan esnaf da alt katlardan gelen yoğun koku ve kirlilik sebebiyle şikayetlerini dile getirdi. Çarşısının durumu daha önce de sosyal medyada tartışıldı. Bir vatandaş ise sakatat dükkanındaki ürünleri inceledikten sonra 'Midem bulandı, çıkalım buradan' diyerek binadan ayrıldığı anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

'ŞİKAYET EDİYORUZ CİDDİYE ALMIYORLAR'

Esnaf Metin Kabakkaya, "Ben 25 yıldır aşağı yukarı buradayım fakat, 60-70 yıllık bir yer burası muhtemelen. Biz burada kokuyu alabiliyoruz. Esnaf arkadaşların kendilerine de söylüyoruz şikayetlerimizi ama bizi ciddiye almıyorlar. Belediyenin, bakanlıkların burayı denetlemesini istiyoruz" dedi.

'KOKUDAN AŞAĞI İNİLMİYOR'

Kabakkaya, "Burada tavuk satıyorlar mesela ama kaç günlük tavuk? Ben de dışarıdan gelip buradan satın alsam sıkıntı yaşarım. Ben şahsen buradan ürün almam, alınmasını da tavsiye etmiyorum. Gördüklerim sebebiyle almam. Kokudan aşağı inilmiyor" dedi.

'HASTALIKLARA UYGUN BİR ORTAM'

Esnaf Kabakkaya, "Şu anda hastalıklara uygun bir ortam. Denetlenmesini, temiz olmasını istiyoruz. Bugün hastalıkların dünyaya yayılmasının sebebi temizliğin olmaması" dedi.

Görüntü Dökümü:

-----------------

-İş hanınıın girişinin görüntüsü

-Zemindeki kirli noktalardan görüntüler

-Et ve sakatat ürünlerinin görüntüsü

-Et ürünü işletmecilerinin ekipman ve depolarının görüntüsü

-Sosyal medya paylaşım görüntüsü

(Cep telefonu görüntüsü)

-Vatandaşın bir dükkandaki ürünleri incelediği ve handan çıkış görüntüsü

-Genel ve detay görüntüler

===============================

3- SARIYER'DE BATAN TEKNE: 11. GÜNDE KAYIP EMRE ERDOĞAN'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Mustafa Mert KARACA / İSTANBUL, (DHA)- SARIYER'de 20 Ağustos'ta içinde dört kişi ve bir köpeğin bulunduğu tekne battı. 3 kişi ve köpek başka bir tekne tarafından kurtarılırken, Emre Erdoğan denizde kayboldu. Arama çalışmalarının 11. gününde kayıp Emre Erdoğan'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, 20 Ağustos Salı günü saat 22.00 sıralarında Sarıyer, Tarabya açıklarında meydana geldi. İçerisinde 4 kişi ve bir köpeğin bulunduğu tekne henüz bilinmeyen bir nedenle batmıştı. 3 kişi ve köpek başka bir tekne tarafından kurtarılırken, Emre Erdoğan (30) dalgalara kapılarak gözden kayboldu. Arama çalışmalarının 11. gününde vatandaşlar gece saatlerinde, Yeniköy açıklarında yüzeyde bir kişinin cansız bedenini fark etti. İhbar üzerine olay yerine sahil güvenlik, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, yüzeydeki cesedi kıyıya çıkartarak adli tıp kurumuna gönderdi. Yapılan incelemelerin ardından ölü bulunan kişinin Emre Erdoğan (30) olduğu öğrenildi. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Görüntü dökümü:

--------------------

(Cep telefonu görüntüsü)

-Deniz polisi ve sahil güvenlik

-Olay yeri

(Arşiv)

================================

4- KABİN AMİRİNİN ÖLDÜĞÜ MOTOSİKLET KAZASININ KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Taylan ERGÜN/İSTANBUL (DHA) İstabul'da kabin amiri Onur Aykanat'ın hayatını kaybettiği kazanın başka bir aracın kamerasıyla kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Aykanat'ın motosikletiyle ilerlediği sırada şerit değiştiren bir aracın çarpması sonucu savrulduğu ve düştüğü anlar yer aldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Fenertepe mevkiinde 27 Ağustos Salı günü gerçekleşen motosiklet kazasında Türk Hava Yolları kabin amiri Onur Aykanat hayatını kaybetmişti. Polis ekipleri kazayla ilgili çalışmalarını sürdürürken, kazaya ilişkin başka bir aracın kamerası tarafından kaydedilen görüntüler ortaya çıktı. Görüntüye, şerit değiştiren bir otomobilin Aykanat'ın idaresindeki motosiklete çarptığı ve kabin amirinin savrularak yere düştüğü anlar yer aldı.

Görüntü Dökümü:

----------

Kazanın araç kamerasıyla kaydedilen görüntüsü

Arşiv

===============================

5- BAHÇELİEVLER'DE 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ SİLAHLI SALDIRI KAMERADA

Özgür EREN/İSTANBUL (DHA) BAHÇELİEVLER'de 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı silahlı saldırı güvenlik kamerasına yansıdı.

Mahamutbey Caddesi'nde dün saat 00.00 sıralarında meydana gelen olayda, 3 kişi kaldırımda yürüdükleri sırada arkalarında gelen motosikletli kasklı 2 kişi silahla ateş etmeye başladı. Kaldırımdaki kişiler olay yerinden kaçarken o sırada aynı noktada olan motosikletteki iki kişi kurşunların hedefi oldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri motosikletteki iki kişiden birinin hayatını kaybettiğini belirlerken, 1 kişi de yaralı olarak ambulansla hastaneye götürüldü. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Görüntü Dökümü

------------

-Güvenlik Kamerası

-3 kişinin kaldırımda yürümesi

-Motosikletle 2 kişinin gelişi

-Motosiklettekilerin 3 kişiye silahlı saldırısı

-Bir kişinin yere düşmesi

-2 kişinin kaçışması

==================================

6- BAHÇELİEVLER'DEKİ PEŞ PEŞE YAPILAN SİLAHLI SALDIRILARA İLİŞKİN 10 GÖZALTI

İSTANBUL (DHA) BAHÇELİEVLER Devlet Hastanesi acil servisindeki ve Mahmutbey Caddesi'ndeki iki silahlı saldırıya ilişkin 10 şüpheli gözaltına alındı.

Bahçelievler Devlet Hastanesi'nde dün saat 02.30 sıralarında meydana gelen olayda, acil servis bölümünün önüne gelen şüpheliler, hastaneye doğru ateş açtı. Açılan ateşte o sırada dışarıda bulunan, bir hastane polisi, bir jandarma, hastane güvenlik görevlisi ve 2'si hasta yakını olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. Aynı gece Mahmutbey Caddesi'nde de silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi ölürken 1 kişi de yaralandı. Polis iki farklı silahlı saldırıya ilişkin 10 şüpheliyi gözaltına aldı. Saldırıların birbiriyle bağlantısı araştırılıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

-Hastane acilinden detaylar

-Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri

===================================

7- BAHÇELİEVLER'DE POLİSTEN KAÇTI; SAKLANDIĞI ÇATI KATINDAKİ DAİREDEN DÜŞÜP ÖLDÜ

Özgür EREN / İSTANBUL, (DHA)- BAHÇELİEVLER'de polisten kaçıp arkadaşlarının evine saklanan yabancı uyruklu bir şüpheli binanın çatı katındaki daireden düşerek öldü. Cenaze Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Kocasinan Merkez Mahallesi'nde bir sokakta saat 11.00 sıralarında meydana geldi. 3 Suriyeli yolda yürüdüğü sırada polis ekipleri durumlarından şüphelenip kimlik sordu. 3 kişi bir andan kaçmaya başladı. Polis ekipleri 2 kişiyi kısa sürede yakaladı. 20'li yaşlardaki bir kişi ise kaçarak 3 katlı binanın çatı katına saklandı. Polis ekipleri de eve saklanan şüphelinin peşinden gitti ve çatı katındaki dairenin kapısını çaldı. Kaçan şüpheli henüz belirlenemeyen bir nedenle 3 katlı binanın çatı katından yola düştü. Polis, sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri üzerinden kimlik çıkmayan kişinin öldüğünü belirledi.

Bakırköy Cumhuriyet Savcısı ile olay yeri inceleme ekipleri ceset üzerinde ve binada inceleme yaptı. İncelemelerin ardından ceset kimlik tespiti ve kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polisten kaçan kişinin saklandığı evde arkadaşlarının ikamet ettiği öğrenilirken polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Bir mahalleli ise, "Arkadaşlarına 'Atlayan çocuk sizinle mi oturuyor' dedim. 'Yok, bu akşam geldi, denize gidecektik. Alışveriş için dışarıya çıkmıştık' dedi. Polisler bunlara kimlik sormuş. Buda koşa koşa eve geldi. Polis kapıyı çaldı herhalde oda kendini attı" diye konuştu.

Görüntü Dökümü:

-------------------

-Ölen Suriyelinin fotoğrafı

-Sokaktan görüntü

-Polis ekiplerinden görüntü

-Sokağın güvenlik şeridi ile kapatılması

-Cumhuriyet Savcısının incelemeleri

-Olay yeri inceleme polisinin çalışması

-Cenazenin çadırla kapatılması

-Binadan görüntü

-Binanın çatı katından görüntü

-Cenazenin araca yüklenmesi

================================

8- AVCILAR'DA ANTRENMAN İÇİN GÖLE AÇILAN KÜREK TAKIMINI MAHSUR KALDI SANIP YARDIM İSTEDİLER

İhsan DÖRTKARDEŞ / İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR Küçükçekmece Gölü'nde antrenman yapmak için kanoyla açılan sporcuların mahsur kaldığını sanan çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. Ekipler geldikten bir süre sonra sporcular antrenmanlarını tamamlayıp kıyıya çıktı. Ekiplerin kendileri için geldiğini öğrenen sporcular duruma şaşırarak gülmeye başladı, ekipler ve vatandaşlar ise mahsur kalma olmadığını anlayınca rahat bir nefes aldı.

Avcılar Belediyesi Sümeyye Boyacı Su Sporları Merkezi'ndeki kürek takımı sporcuları, akşam saatlerinde antrenman yapmak için kano ile Küçükçekmece Gölü'ne açıldı. Sporcular gölde antrenman yaparken hava karardı. Sporcuları kürek çekerken görenler, gölde mahsur kaldığını ve yardım istediğini düşünerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine Avcılar Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri Küçükçekmece Gölü'ne sevk edildi. Ayrıca Fatih İlçesi'ndeki İstanbul İtfaiyesi Şehit Taner Çebi Su Altı Arama Kurtarma İstasyonu'ndan da ekip istendi. Kıyıdan gelişmeleri izleyen ekipler, bir süre sonra sporcuların kıyıya doğru yaklaştığını görünce Su Sporları Merkezi'ne giderek, karaya çıkan sporcularla görüştü. Ekipler ve çevredekiler sporcuların gölde antrenman yaptığını öğrenince rahat bir nefes aldı.

'HAVA KARARDIĞI İÇİN ÇEVREDEKİLER ENDİŞELENİP, İHBARDA BULUNMUŞ'

Sahildeki ekiplerin kendileri için geldiğini öğrenen sporcular ise şaşkınlık yaşadı, bazı sporcular ise durumu öğrenince gülmeye başladı. Rutin antrenmanlarını sürdürdüklerini belirten Kürek Takımı Antrenörü Kamil Selçuk, "Hava karardığı için halktan birkaç kişi herhalde endişelenip, ihbarda bulunmuş. Ama hiçbir sorun yok. Gördüğünüz gibi arkadaşlar antrenman yaptı ve çıktık. Bu rutin antrenmanımız. Hava artık erken karardığı için herhalde yanlış ihbar olmuş. Gayet sağlıklı bir şekilde sudan çıktık, antrenmanımızı yaptık, duşumuzu alıp evimize gideceğiz. Günümüzde bu havada çok güzel spor yapılıyor. Havanın dalgalı olması çok sorun değil. Bu tekneler zaten dalgalı havalar için tasarlanmış. Hiç kimse endişelenmesin. Emniyet önlemlerimiz yerinde, teknelerimizde can yelekleri gerektiğinde tehlike anında kullanılacak botumuz var, sıkıntımız yok" dedi.

Görüntü Dökümü:

-----------------

-Kürek ekibi gölde kürek çekerken

-Sahildeki kalabalık ve ekipler

-İtfaiyeciler karaya çıkan sporcularla görüşürken

-Sporcular antrenörleri ile bir arada

-Antrenör Kamil Selçuk ile röportaj

-Genel ve detay görüntüler

=================================

9- KÜÇÜKÇEKMECE'DE HÜKÜMLÜLER SINIFLARI BOYADI; SIRALARI CİLALADI

İhsan DÖRTKARDEŞ / İSTANBUL, (DHA)- KÜÇÜKÇEKMECE Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nün hazırladığı 'Eğitime ve Gönüllülere Renk Kat' projesi kapsamında 2 ilçede 13 okul hükümlüler tarafından boyanıyor. Hükümlüler bugüne kadar 2 bine yakın okul sırasını zımparalayıp cilalayarak yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirdi. Hükümlü Hakan Yetkin, "Çocuklara faydalı olmaya çalışıyoruz. Allah izin verirse çocuklar okula başlamadan bu işleri bitireceğiz çocuklarımız tertemiz sıralara kavuşmuş olacak" dedi.

Küçükçekmece Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Küçükçekmece Halk Eğitim Merkezi, cezalarının son günlerini kamuya faydalı geçirmeleri istenen hükümlüler için proje geliştirdi. Kurumda görevli Mehmet Özdemirci'nin hazırladığı 'Eğitime ve Gönüllülere Renk Kat' projesi kapsamında, badana ve boyacılık kursunu başarıyla tamamlayan hükümlüler, boya ve temizliğin yanı sıra, sınıflardaki sıraların cilalanıp zımparalanması ve yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirilmesi için çalışıyor.

2 BİN OKUL SIRASI ELDEN GEÇİRİLDİ

Kurum Müdür vekili Yaşar Tok'un öncülüğünde Avcılar ve Küçükçekmece'deki Kanarya ilkokulu, Kanarya Anaokulu, Sultan Reşat Anaokulu, Güneş Ortaokulu, Lale Anaokulu, Yeşilyuva İlkokulu, M.K.E Anaokulu ile Avcılar'daki Mehmetçik İlkokulu'nun da aralarında bulunduğu 13 okulda çalışma yapıldı. Yükümlüler toplam 2 bin okul sırasındaki yazı ve resimleri zımparayla temizleyip cilalayarak yeni ders yılına hazır hale getirdi. Okul bahçelerini atölyeye çevirerek çalışmalarına devam eden hükümlülerin meslek sahibi olmaları ve sosyal hayata uyumu amaçlanıyor.

'DEVLETİMİZE VE MİLLETİMİZE FAYDALI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ'

Proje kapsamında Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi'nde okuıl sıraları zımparalanıp cilalandı. Mobilya, cila, dekorasyon, lake ustası olduğunu söyleyen Bülent Ural, "Cezamın kalan kısmını denetimli serbestlik uygulanmak üzere kamuya yararlı işte çalışarak infaz ediyoruz. Bu benim mesleğim ben mobilya dekorasyon cila ve lake ustasıyım. Cezamı infaz ettikten sonra cezamın geri kalan kısmını denetimli serbestlik uygulanmak üzere müdürümüz tarafından planlaması yapıldı. Müdürümüzün organizasyonuyla birlikte diğer arkadaşlarımızla okullarda hizmet vermeye, okulların boya-badanalarını yaparken sıralarının temizlik, cila işlerini yapıyoruz. Mesleğimi uzun zamandır yapmıyordum. Şimdi tekrardan mesleğime kavuştum ve diğer arkadaşları eğitmeye çalışıyorum, çoğunu da eğittik. Bizim cezamız bittiği zaman onlar da diğer yeni gelen arkadaşları eğitecekler. Devletimiz hem milletimize faydalı olmaya çalışıyoruz' dedi.

'ÇOCUKLARIMIZ TERTEMİZ SIRALARA KAVUŞMUŞ OLACAK'

Sıraları zımparayla temizleyen hükümlülerden Sait Kayman, "Daha önce hiçbir iş yapmadım ama burada bir meslek edinme fırsatını yakalamaya çalışıyoruz. Bütün büyüklerimden Allah razı olsun diyorum' diye konuştu. Bir diğer yükümlü Ömer Kalkan da, 'Bu işi gönüllü olarak 2 aydır yapıyorum. Bu geldiğimiz üçüncü okul, çocukların hepsi bizim evladımız. İşlerimizi daha gönülden yapıyoruz onlar için" diye konuştu. Hakan Yetkin ise, "Çocuklara faydalı olmaya çalışıyoruz. Allah izin verirse çocuklar okula başlamadan bu işleri bitireceğiz, çocuklarımız tertemiz sıralara kavuşmuş olacak' dedi.

Avcılar Mehmet İlkokulu'ndaki çalışmalarına devam hükümlüler ise sınıfları boyadı. Hükümlü, Tuncay Alver ise, "Topluma faydalı olmamızı sağlıyor. Usta arkadaşlar acemi arkadaşlara bu işi öğretiyor" dedi.

Görüntü Dökümü:

-----------------

-Okul bahçesindeki sıralar

-Üzeri çizili, kötü görünümlü sıralar

-Hükümlülerin sıraları zımparalayarak makineyle temizlenmesi

-Sıraların cilalanması

-Sıra temizliği yapan hükümlüler; (Sırasıyla) Bülent Ural, Sait Kayman, Ömer Kalkan, Hakan Yetkin ve Tuncay Alver ile röportaj

-Okulda boya badana yapan hükümlüler

-Genel ve detay görüntüler

==============================

10- ATAŞEHİR'DE BEYZBOL SOPALI YOL VERME KAVGASI

Cengiz ÇOBAN- Oğuzhan CİN / İSTANBUL, (DHA)- ATAŞEHİR'de bir otomobil sürücüsü, yol verme nedeniyle tartıştığı hafif ticari araç sürücüsüne beyzbol sopasıyla saldırdı. Çevredekilerin ayırmaya çalıştığı kavgada hafif ticari araç sürücüsü koluna darbe aldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, saat 13.00 sıralarında Ferhatpaşa Mahallesi Yeditepe Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre iki sürücü arasında trafikte yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüdü. Aracından inen otomobil sürücüsü bagajdan aldığı beyzbol sopasıyla diğer sürücüye saldırmaya çalıştı. Kavgayı gören vatandaşlar müdahale ederek tarafları ayırmaya çalıştı. Kolundan darbe alan hafif ticari araç sürücüsü rapor alarak beyzbol sopalı sürücüden şikayetçi oldu. Yaşanan kavga hafif ticari araç sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Görüntü Dökümü:

------------------

(Cep telefonu)

-Yaşanan tartışma

-Çevredekilerin tarafları ayırmaya çalışması

-Otomobil sürücüsünün bagajdan beyzbol sopasını alması

-Vatandaşların sürücünün elinden sopayı almaya çalışması

-Hafif ticari araç sürücüsünü darbetmeye çalışması

-Sürücünün kapıyı kilitleme çalışması

-Sürücülerden birinin diğerinin aracının plakasını çekmesi

-Genel ve detay görüntüler

===============================

11- ESENYURT'TA TEKMELİ YUMRUKLU KAVGA KAMERADA

Hiba KARGI / İSTANBUL, (DHA)- ESENYURT'ta iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede tekmeli ve yumruklu kavgaya dönüştü. Tarafların birbirine saldırdığı anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Kıraç'ta meydana geldi. İddiaya göre, sokakta karşılaşan 2 grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Büyüyerek devam eden tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kontrolden çıkan öfkeli grup, birbirine tekme ve yumruklarla saldırmaya başladı. Seslerden rahatsız olup evinden çıkan çevre sakinleri olaya müdahale etti. Taraflar, güçlükle sakinleştirilirken kavga anını aynı sokakta yaşayan bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Görüntü Dökümü:

------------------

- Olay anı

- Çevre sakinleri müdahale

================================

12- ÜSKÜDAR D-100 KARAYOLUNDA SKUTER SÜRÜCÜSÜNÜN TEHLİKELİ YOLCULUĞU KAMERADA

Cengiz ÇOBAN / İSTANBUL, (DHA)- ÜSKÜDAR D-100 Karayolunda tek tekeri üzerinde giden skuter sürücüsünün tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Görüntüler, D-100 karayolu Acıbadem mevkii Harem istikametinde kaydedildi. Scooter ile tek tekeri üzerinde yolculuk yapan sürücü hem trafiği hem de kendi hayatını tehlikeye attı. Yaklaşık 70 kilometre hıza ulaştığı anlar arkasından gelen araç sürücüsü tarafından görüntülendi. Tek tekeri üzerinde giden scooter sürücüsü tepki çekti.

Görüntü Dökümü:

--------------------

-D-100 karayolundan görüntü

-Trafikteki araçlardan görüntü

-Tek teker giden scooter sürücüsü

-Hız göstergesinin 70 kilometreyi göstermesi

-Genel ve detay görüntüler

================================

13- AVCILAR'DA İKİ KAZA; İKİ YARALI

İhsan DÖRTKARDEŞ / İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR'da meydana gelen iki trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası yaşananlar kameraya yansıdı.

İlk kaza, önceki gece geç saatlerde Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre alkollü bir sürücü, ara sokaktan caddeye çıkarken orta refüje geçerek direğe çarptı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık görevlileri alkollü olduğu belirlenen yaralı adamı hastaneye kaldırdı. Yaralının tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Diğer kaza ise dün saat 18.00 sıralarında, Merkez Mahallesi Reşitpaşa Caddesi'nde meydana geldi. Ara sokaktan caddeye çıkan bir araçla motosiklet çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile yere düşerek yaralanan motosikletli hastaneye kaldırıldı. İki kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü:

-------------------

(Kask kamerası)

-İki kazadan sonra çekilen görüntüler

-Sağlık görevlileri yaralılara müdahale ederken

-Kaza sonrası çekilen görüntüler

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber