DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 1

1- AVCILAR'DA ESKİ EŞİNİ VE KAYINVALİDESİNİ ÖLDÜRÜP, İNTİHAR ETTİ
İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR'da kısa süre önce eşiyle boşanan taksi şoförü Haydar Duman, silahla kayınvalidesinin evine gitti. Eski eşi ile kayınvalidesini öldüren Duman evdeki 2 kişiyi daha yaraladıktan sonra intihar etti.
Olay akşam saatlerinde Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Kanarya Sokak'ta meydana geldi. Bir süredir işe gitmediği öğrenilen taksi Şoförü Haydar Duman, saat 19.00 sıralarında boşandığı eşi Damla Bakiler'in(32) kızı ile birlikte kaldığı eski kayınvalidesinin evine gitti. Burada eski eşi Damla Bakiler, eski baldızı Selin Bakiler (19) ve eski kayınvalidesi Nazan Deniz Bakiler (51) ile tartışan Haydar Duman, yanındaki tabanca ile anne ve kızları ile büyük anne H.D.'ye (74) ateş etti. Damla Bakiler, Selin Bakiler ve anneleri Nazan Deniz Bakiler kanlar içerisinde yere yığılırken, Duman daha sonra bir yakınını arayarak 1 yaşındaki kızını evden almasını istedi. Telefon ettiği kişi ihbarda bulunarak, adrese polislerle birlikte geldi.
Polisin eve yaklaşmasına izin vermeyen Duman, telefonla çağırdığı yakınına küçük kızı teslim etti. Polislerin ikna çabalarına karşılık vermeyen Haydar Duman, aynı silahla intihar etti. Evden silah sesi gelmesi üzerine içeri giren polis ekipleri, kanlar içerisindeki 4 kişiyle karşılaştı. Ekiplerin kontrollerinde saldırgan Haydar Duman, eski eşi Damla Bakiler ve eski kayınvalidesi Nazan Deniz Bakiler'in hayatını kaybettiğini, Selin Bakiler'in ve büyük annelerinin ise yaralı olduğunu belirledi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri evde olay yeri inceleme çalışması yaptı.
Olayda eşini ve 2 kızını kaybeden Hüseyin Bakiler, "Ayrılmışlardı. Kızıma rahat vermiyor diye uzaklaştırma aldırmıştık. Çocuğun eşyalarından birini almak için gelmiş. Küçük kızım vurulmuştu, hastaneye gönderdik onu" dedi.
Haydar Duman'ın arkadaşı ve aynı zamanda komşusu Mümtaz Eles, olanlara inanamadığını belirtirken, "Geldiğimde pencerede başına tabanca dayamıştı. Polisler onunla konuşup ikna etmeye çalışıyorduö dedi.
Görüntü Dökümü:
----------------
(Cep telefonu)
- Haydar Duman elinde tabanca ile pencerede polislerle konuşurken
(Aktüel)
- Olay yeri inceleme ekipleri
- Ekiplerin çalışmaları
- Eşi ve kızı öldürülen Hüseyin Bakiler ile röp.
- Mümtaz Eles ile röp.
-Cenazenin cenaze aracına taşınması
- Detay
- Olayın faili Haydar Duman'ın fotoğrafı
==========================
2- MİLLETVEKİLİ TURAN TAŞKIN ÖZER HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI
Ayşe GÜREL/ İSTANBUL, (DHA) - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından milletvekili Turan Taşkın Özer hakkında, Ekrem İmamoğlu'nun 'yolsuzluk' soruşturmasına ilişkin sosyal medya hesabından sahte tanık arandığı, bir kısım tanıkların yalan tanıklık yapmaya zorlandığı şeklinde paylaşım yaptığı gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen Ekrem İmamoğlu'nun 'yolsuzluk' soruşturması ile ilgili sahte tanık arandığı, bir kısım tanıkların yalan tanıklık yapmaya zorlandığı ve tanıkların tehdit edildiği yönünde sosyal medyada paylaşımlar yapan milletvekili Turan Taşkın Özer hakkında halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yaymak ve yargı organlarını alenen aşağılamak suçlarından re'sen soruşturma başlatıldığı bildirildi.
===========================
3- ÖZEL: SARAÇHANE'Yİ NURİ ASLAN'A EMANET EDİYORUM
Tuğçe ODABAŞI- Ataberk KURT / İSTANBUL, (DHA)- CUMHURİYET Halk Partisi Lideri Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'yolsuzluk' soruşturmasında tutuklanmasının ardından İBB Başkanvekili olarak seçilen Nuri Aslan ile Saraçhane'de bir araya geldi. Genel Başkan Özel, burada yaptığı açıklamada, "Önce cuma günü 12.00'de emek örgütleri nereye çağırıyorsa oraya, cumartesi günü Maltepe'de milyonlarla birlikte 'Ekrem İmamoğlu serbest bırakılsın' temasıyla ve Cumhurbaşkanı adayımızı ilan edeceğimiz mitingde buluşacağız" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bugün yapılan başkan vekili seçiminin ardından Saraçhane'de İBB Başkanvekilliğine seçilen Nuri Aslan ile bir araya geldi.
'NURİ ASLAN SEÇİLMİŞ OLARAK KARŞINIZDADIR'
Özel burada yaptığı konuşmada, "Cumhuriyet Halk Partisi Grubu yedi gündür terk etmedikleri salonda, son toplantılarını yapıp, belediye meclis salonuna geçip, diğer partilerden de seçilmiş büyükşehir belediye meclis üyeleri ile birlikte oylamayı gerçekleştirdiler. Oylamanın sonunda Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı Sayın Nuri Aslan 177 oy alarak, 125'e karşı 177 oyla. Buradaki mevcudumuzun da üç üstünde oy alarak Ekrem Başkanımız görevinin başına dönene kadar bir atanmış olarak değil, İstanbullunun belediye meclis üyesi olarak seçtiği, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin de bugünlerde Ekrem Başkan'a vekalet etsin diye seçtiği, seçilmiş olarak karşınızdadır" dedi.
'TÜRKİYE İTTİFAKININ ADAYININ İLK MİTİNGİ CUMARTESİ GÜNÜ MALTEPE'DE'
Bundan sonraki yol haritasını da paylaşan Özel, "Bu dakikadan sonra, bu zorlu süreçte milletimizi, halkımıza davet ettiğim, belediye meclisimizde görüştüm, 20'nin üzerinde siyasi partiyi ağırladığım, 100'ün üzerinde sendika, sivil toplum örgütünün ve meslek örgütünün dayanışma ziyaretlerini kabul ettiğim, 10 binleri burada misafir ettiğimiz, milyonlarla dışarıda eylem yaptığımız ve geleceğimize sahip çıktığımız Saraçhane'yi, gerçek İstanbul'u emanet edilen Ekrem İmamoğlu adına, seçilmiş olan Sayın Nuri Aslan'a emanet ederek birazdan yukarıya çıkıyorum, odamı topluyorum. Bundan sonra direnişi, mücadeleyi önce Cuma günü emek örgütlerinin talebiyle 12.00'de, beyaz yakalıların, mavi yakalıların, plazada çalışanların, küçük esnafta çalışanların mücadelesine destek vererek, elbette ki bugün akşamki Beylikdüzü'ndeki iftar programımız, buradaki iftar programımız, halkın katılımıyla en yoğun şekilde, en büyük dayanışmalarla sürecek. Cuma günü 12.00'de emek örgütleri nereye çağırıyorsa oraya. Cumartesi günü Maltepe'de milyonlarla birlikte Ekrem Başkan'a 'Ekrem İmamoğlu serbest bırakılsın' temasıyla sahip çıkacağımız ve Cumhurbaşkanı adayımızı ilan edeceğimiz mitingde buluşacağız. Buradan sonra Beylikdüzü programında akşam olacağım. Yarın birkaç saatliğine Ankara'ya giderek, önce Parti Meclisimizin toplantısını yapıp, belirlenen adayımızı Türkiye Büyük Millet Meclisi Grubumuza önereceğiz. Türkiye Büyük Millet Meclisi Grubumuz da yapacağı toplantıda, ön seçimden çıkan adayın Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak tescil edeceği oylamayı yapacak. Ardından da adayımızı tanıtacağımız ve özgürlüğünü talep edeceğimiz Cumartesi günkü büyük miting için, sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nin değil Türkiye ittifakının adayının Cumartesi günkü ilk mitingi için Maltepe'de hep birlikte olacağız" ifadelerini kullandı.
'EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ"
İBB Başkan vekili Nuri Aslan ise, "Bizler Ekrem İmamoğlu'nun yol arkadaşları olarak geçici süreyle Ekrem İmamoğlu'nun emanetini aldık. İstanbullunun oyları ile seçilmiş büyükşehir belediye başkanımız en kısa sürede gelecek. Emanetine sahip çıkacağız ve genel başkanımız ile birlikte emanetini teslim edeceğiz" dedi.(DHA)
Görüntü Dökümü:
-----------------
-Özgür Özel'in konuşması
-Nuri Aslan'ın konuşması
-Genel görüntüler
===========================
4- ÖZEL: HALKIN SEÇİLMİŞ BAŞKANLARINI, SEÇTİKLERİMİZİ VE SEVDİKLERİMİZİ BİZDEN KOPARDILAR
Gülseren KARAPINAR-Şevval CİNDİR/İSTANBUL,(DHA) - BEYLİKDÜZÜ'nde 10'uncu Geleneksel İftar Yemeği programında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bu mübarek günlerde demokrasiye darbe vurup, halkın seçilmiş başkanlarını, değerli bürokratlarını kendilerince içeri tıkanlar, yollarından çekenler, kendilerine rakip olmaya engel olacağını düşünenler bizlerden, sizlerden seçtiklerimizi ve sevdiklerimizi kopardılar. Onları bugün fiziken buradan alıp Silivri'ye koyabilirler. Ancak her ikisinin de sevgisini ne ailesinden ne Beylikdüzü'nden ne de İstanbul'dan koparamazlar" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği Beylikdüzü 10'uncu Geleneksel İftar Yemeği programına katıldı. Programa Özel ile birlikte Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Serkan Çebi, Ekrem İmamoğlu'nun annesi Hava İmamoğlu, babası Hasan İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu katıldı. İftar sonrasında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bu mübarek günlerde demokrasiye darbe vurup, halkın seçilmiş başkanlarını, değerli bürokratlarını kendilerince içeri tıkanlar, yollarından çekenler, kendilerine rakip olmaya engel olacağını düşünenler bizlerden, sizlerden seçtiklerimizi ve sevdiklerimizi kopardılar. Onları bugün fiziken buradan alıp Silivri'ye koyabilirler. Ancak her ikisinin de sevgisini ne ailesinden ne Beylikdüzü'nden ne de İstanbul'dan koparamazlar. Nisa Suresi 58'inci ayet, 'Şüphesiz Allah size emanetleri ehline vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğinizde adaletle hükmetmenizi emrediyor' der. Herhalde bu mübarek gecede, bu yaşadığımız son bir haftanın sonunda bu ayeti okuyup da bugün içinde bulunduğumuz durumun bizler açısından ne kadar temiz, duyguların ne kadar halis, karşımızdaki yapının da ne kadar habis olduğunu bundan daha iyi idrak etmek mümkün olmazdı. Beylikdüzülüler şahittir ki, İstanbullular şahittir ki İstanbul'un emaneti, ehil bireydeydi; Beylikdüzü'nün emaneti ehil bireydeydi. Ancak onlara adaletle muamele edilmedi. Haksızlıkla, hukuksuzlukla, ailelerinden ayrı, milletlerinden ayrı, görevlerinden ayrı, sevdiklerinden ayrı düşürüldüler" dedi.
'BARIŞ VE ÇOK GÜZEL BİR YAŞAM İÇİN DUA EDİYORUM'
Ekrem İmamoğlu'nun mesajını ileten Özel, "Burada olacağımı duyup elimi tutup, gözümden size bakınca, gözünüzün içine baka baka, 'Mübarek Ramazan ayının dua ve ibadetlerinizle hayırlara vesile olmasını dileyeceğim. Kadir Gecesi'ndeyiz. Bu mübarek gecede milletimizin evlatları için dua ediyorum. Bereketimiz, huzurumuz, başarılarımız, kardeşliğimiz, geleceğimiz, çocuklarımız, gençlerimiz için dua ediyorum. Barış ve çok güzel bir yaşam için dua ediyorum. Tutuklu gençlerimizin derhal serbest bırakılması için dua ediyorum. Yüce Allah'ım milletimizi ve devletimizi adaletsiz, vicdansız ve kötü yöneticilerden korusun. Hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun' dedi. Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Adayı" şeklinde konuştu.
'EN KISA ZAMANDA ÖZGÜRLÜKLERİNE KAVUŞTURMA MÜCADELESİDİR'
Özgür Özel, "Ekrem İmamoğlu'nun vekaleti, Murat Çalık'ın vekaleti belediye meclislerimizden seçtiğimiz iki değerli kardeşimizdedir. Emanet onlar adına, hem onlara hem hepimizedir. Aileleri, evlatları elbette hepimize emanettir. Ama her ikisinden aldığımız emanet, direnç, mücadele, onları unutmama, en kısa zamanda özgürlüklerine kavuşturma mücadelesidir. Buradan hepinizi saygıyla selamlar, Kadir Gecenizi, bir kez daha mübarek Kadir Gecenizi kutlarken iki yiğit evladınıza, hemşerinize, o iki güzel insana Murat Çalık'a ve Ekrem İmamoğlu'na en kuvvetli destekleri iletmenizi, yürekten alkışlarınızı ta Silivri'ye kadar duyurmanızı bekliyorum. İkisi de onurumuzdur, onurumuza sahip çıkıyoruz, irademize sahip çıkıyoruz" dedi. (DHA)
Görüntü Dökümü
----------
- İftar programından görüntüler
- Ekrem İmamoğlu'nun ailesinin görüntüsü
- Özgür Özel'in konuşması
- Detay
=========================
5- İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI, CHP'Lİ KARABAT VE ÖZER HAKKINDAKİ SORUŞTURMADA YETKİSİZLİK KARARI VERDİ
Ayşe GÜREL/İSTANBUL,(DHA) - İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığı, 'Çıkar amaçlı suç örgütü kurma, yönetme, üye olma', 'Rüşvet', 'İrtikap' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat ile Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Turan Taşkın Özer hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, Karabat ve Özer'in milletvekili olmaları nedeniyle yetkisizlik kararı verilerek evrakların Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildiğini bildirdi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, 'Çıkar amaçlı suç örgütü kurma, yönetme, üye olma', 'Rüşvet', 'İrtikap' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat ile Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Turan Taşkın Özer hakkında yürütülmekte olan soruşturmada bir takım bilgi, belge ve tanık beyanları kapsamında soruşturma yürütülmesi gerektiği, ancak ilgili şahısların milletvekili olmaları nedeniyle haklarındaki evrakların ayrıldığı belirtildi. Ceza Muhakemesi Kanunu'nun ilgili maddesinde, milletvekilleri hakkında soruşturma yetkisinin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nda olduğunun belirtilmesi sebebiyle, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından dosyada yetkisizlik kararı verilerek ilgili evraklar Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi. (DHA)
===============================
6- SARAÇHANEDE TOPLANAN GRUP METRO İSTASYONUNDA TAŞKINLIK ÇIKARDI, BAZI GÖSTERİCİLER GÖZALTINA ALINDI
Baran AKKAYA/İSTANBUL,(DHA)- İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, Kadir Gecesi sebebi ile Saraçhanede 'Halk Sofrası' iftar etkinliği düzenledi. Etkinlik sonrasında park içerisinde toplanan kalabalık bir grup sloganlar atmaya başladı. Polis ekiplerinin uyarısı ile dağılan grup, Vezneciler Metro istasyonunda taşkınlık çıkardı. Taşkınlık çıkaranlar arasından bazı kişiler gözaltına alındı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadir Gecesi sebebi ile Saraçhanede 'Halk Sofrası' iftar etkinliği düzenledi. İftar sonrasında bir grup Saraçhane parkında gösteri düzenleyerek, slogan attı. Polis ekipleri göstericileri uyararak, dağılmalarını istedi. Kalabalık grup bir süre sonra Vezneciler Metro istasyonuna kadar sloganlar atarak yürüdü. Polis ekipleri grubun buradan da dağılmasını istediği sırada, bazı göstericiler metro istasyonunun yürüyen merdivenlerine vurarak taşkınlık çıkardı. Ekipler taşkınlık çıkaran grubun içerisinden bazı kişileri gözaltına aldı. (DHA)
Görüntü Dökümü
-----------------
- Saraçhane parkında toplanan kalabalık
- Parktaki ekipler
- Polisin dağılmaları yönünde uyarısı
- Vezneciler Metro istasyonunda taşkınlık çıkaranlar
- Gözaltına alınan göstericiler
===========================
7- AJET KABİN AMİRİNİN DUYGUSAL UÇUŞU
İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA) - AJet'in Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'e yaptığı ilk uçuşunda duygusal anlar yaşandı. Uçuşta kabin amiri olarak görev yapan Kırgızistan uyruklu Karina Göze, 2 yıl aradan sonra gittiği ülkesinde anne ve babası tarafından çiçeklerle karşılandı. Bulluşmada duygusal anlar yaşandı.
Yurt içinde ve yurt dışında açtığı yeni destinasyonlarla uçuş ağını genişleten AJet, yolcularını sevdikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Havayolu şirketi, geçtiğimiz günlerde Kırgızistan'ın Başkenti Bişkek'e sefer yapmaya başladı. AJet'te kabin amiri olarak görev yapan Kırgızistan uyruklu Karina Göze, Bişkek'e yapılan ilk uçuşta görevlendirildi. Kabin amirinin uçuş sırasında ve sonrasında yaşadığı duygusal anlar bir video ile şirketin sosyal medya hesabından paylaşıldı.
'İKİ DOST ÜLKEYİ BİR ARAYA GETİRMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUZ'
Havayolu şirketi tarafından sosyal medyada paylaşılan videoya, "Bazen bir yolculuk sadece varış noktasıyla değil, sevdiklerine kavuşma anıyla anlam kazanır. AJet Kabin Amirimiz Karina Hanım, aynı zamanda memleketi olan Bişkek hattımızın açılışında ailesiyle buluştu. AJet olarak iki dost ülkeyi bir araya getirmekten ve bu kavuşmanın bir parçası olmaktan mutluluk duyuyor, sevdiğiniz yolculukları yepyeni hikayelere taşımaya devam ediyoruzö notu eklendi.
KABİN AMİRİNİ, AİLESİ ÇİÇEKLERLE KARŞILADI
AJet'in Bişkek'e yaptığı ilk sefer nedeniyle kabin aimiri Karina Göze'nin ailesi Bişkek Havalimanı'nda kızlarını beklemeye başladı. Ellerinde çiçeklerle kızlarını bekleyen Göze'nin anne ve babasının heyecanı gözlerinden okunuyordu. Kızlarını karşısında gören anne ve baba gözyaşlarına hakim olamadı.
'İKİ SENE SONRA BÜYÜDÜĞÜM TOPRAKLARA, AİLEME KAVUŞTUM '
Ülkesine yapılan ilk uçuşta görev yapmanın gururu içinde olduğunu ifade eden Kabin Amiri Karina Göze, "Kırgızistan'da doğdum ve 2013 yılında İstanbul'a geldim. Bugün AJet'in ilk uçuşuşuyla Bişkek'e gideceğim ailemin yanına. Gideceğim için çok mutluyum. İki sene sonra büyüdüğüm topraklara, aileme kavuştumö diyerek duygularını dile getirdi. (DHA)
Görüntü dökümü:
-------------
- Karina Göze'nin görüntüsü
- Uçuştan görüntüler
- Göze'nin ailesinin Bişkek'te karşılaması
- Detay
============================
8- İSTANBUL'DA KADİR GECESİ İDRAK EDİLDİ
Yılmaz OKUR - Mert ORDU/İSTANBUL,(DHA) - İSTANBUL'da Kadir Gecesi'ni idrak etmek isteyen vatandaşlar Ayasofya, Sultanahmet ve Büyük Çamlıca camilerine akın etti.
Mübarek Ramazan ayının son günlerinde orucunu açan vatandaşlar, Kadir Gecesi'ni idrak etmek için Ayasofya, Sultanahmet ve Büyük Çamlıca camilerini doldurdu. Ayasofya Camii'nin girişinde ibadet etmek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Görevliler, izdiham yaşanmaması için bariyerler ile tedbir aldı. Yatsı ve teravih namazlarının kılınmasının ardından camilerde dualar edildi. Büyük Çamlıca Camii'nde ise Kadir Gecesi dolayısıyla mahyaya Türk bayrağı ile 'Allah bizimle', 'Bin aydan hayırlı gece' ve 'Kadir gecemiz mübarek olsun' olsun yazıları yansıtıldı. (DHA)
Görüntü Dökümü:
--------------------------
- Ayasofya'ya girmek isteyenlerin oluşturduğu kuyruk
- Ayasofya'nın karşıdan görünümü
- Sultan Ahmet Camii'nde namaz kılanlar
- Çamlıca Camii'nden detay görüntüler
- Namaz kılanların görüntüsü
- Genel ve detay görüntüler
========================
9- SULTANGAZİ'DE DÜKKANDAKİ STANTTA DURAN TELEFONU ÇALDI, O ANLAR KAMERADA
Baran AKKAYA-Emin YEŞİL/İSTANBUL,(DHA) - SULTANGAZİ'de bir kişi, cep telefonu dükkanına giderek, 'Elden taksitli telefon satıyor musunuz?' sorusunu soran kişi, 'Hayır' cevabı alınca, kapı önündeki stantta duran telefonu alarak kaçtı. O anlar dükkanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Olay bugün akşam saatlerinde Sultançiftliği Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde bulunan bir cep telefonu dükkanında yaşandı. İş yerine gelen bir kişi, çalışanlara 'Elden taksitle telefon satıyor musunuz?' diye sordu. Çalışanların 'Hayır' cevabı vermesi üzerine kapıya yönelen şüpheli, kapının önündeki stantta duran cep telefonunu alarak kaçtı. Şüphelinin peşinden koşan çalışanlar, yakalayamadı. İş yeri sahipleri, hırsızlık anlarının güvenlik kamerası kayıtlarıyla birlikte polise şikayette bulundu. Polis, hırsızı yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)
Görüntü Dökümü
----------------
(Güvenlik kamerası)
- Şüphelinin dükkana girişi
- Kasaya yönelmesi
- Stanttaki telefonu çalması