Geri Dön
ReyhanlıReyhanlı’daki TOKİ konutlarında inşaatın yüzde 50’si tamamlandı

Reyhanlı’daki TOKİ konutlarında inşaatın yüzde 50’si tamamlandı

Reyhanlı’daki TOKİ konutlarında inşaatın yüzde 50’si tamamlandı

Reyhanlı’daki  TOKİ konutlarında inşaatın yüzde 50’si tamamlandı

Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay),(DHA)- HATAY’ın Reyhanlı ilçesinde, TOKİ afet konutlarında inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası bölgedeki Hataylı afetzedeler için TOKİ tarafından yapımına başlanılan konutlardan 513'ü de Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde yapılıyor. Hız kesmeden devam eden konutlarda inşa çalışmasında yüzde 50'lik bölüm tamamlandı. Tünel kalıp, perde beton sistemi ile yapılan ve kaba inşaatları biten konutlarda çalışmalar devam ediyor. Bu yıl mart ayında gerçekleştirilen yer tesliminden sonra başlayan inşa çalışmasının yine bu yılın sonunda tüm alt ve üst yapısının da tamamlanarak teslim edilmesi planlanıyor.

KABASI BİTTİ, İNCE İŞLERE BAŞLANDI

Konutların yükseldiği 76 bin 500 metrekarelik alanda bina içi iş ve işlemlerinin devam ettiği belirtilirken, çevre düzenlemesi ve sosyal alanları ile birlikte tamamlanıp yıl sonunda teslim edilmesinin planlandığı ve inşaat sahasında 300 işçinin düzenli olarak çalıştığı kaydedildi. Cüdeyde Mahallesi'nde yapılmakta olan konutların kışın ısınma ihtiyacının karşılanması için doğalgaz altyapı çalışmasına başlandığı da açıklandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber