Geri Dön
AntakyaLÖSEV İyilikler TIR’ı Hatay’da lösemili çocuklara umut oldu

LÖSEV İyilikler TIR’ı Hatay’da lösemili çocuklara umut oldu

LÖSEV İyilikler TIR’ı Hatay’da lösemili çocuklara umut oldu

LÖSEV İyilikler TIR’ı Hatay’da lösemili çocuklara umut oldu

Samim SELÇUK/ HATAY, (DHA) –DEPREMZEDE lösemili çocuklara umut aşılamayı hedefleyen LÖSEV İyilikler TIR’ının son durağı Hatay oldu. Ailelerin giyim, tekstil, gıda, et, kırtasiye, oyuncak, kuru gıda, temizlik malzemeleri gibi tüm temel ihtiyaçları karşılayan TIR, yardımlarını ulaştırdı.

Lösemi ve kanser ile mücadele eden ailelere yardım ulaştırmak amacıyla deprem bölgesine doğru yola çıkan İyilikler TIR'ı, yardımlarına Hatay’da devam etti. Ailelerin giyim, tekstil, gıda, et, kırtasiye, oyuncak, kuru gıda, temizlik malzemeleri gibi tüm temel ihtiyaçları karşılayan TIR, yardımlarını ulaştırdı.

“ONLARA HER DAİM MORAL VE MOTİVASYON AŞILAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Projenin amacını anlatan LÖSEV Adana İrtibat Ofisi İl Koordinatörü Betül Özgüven, “Biz bölge ofisi olarak hizmet vermekteyiz. İyilikler TIR’ı bu hafta tekrar tekerini döndürmeye başladı. Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Gaziantep ve şu anda da Hatay’da İyilikler TIR’ımız. Biz burada lösemili çocuklarımıza, diğer tanılı çocuklarımıza ve yetişkin kanser hastası olan vatandaşlarımıza ayni ve nakdi yardımlarımızı iletiyoruz. Tabi ki deprem bölgesi olduğu için oldukça yoğun bir şekilde yardım faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. Bir nebze olsun çocuklarımızı hem eğlendirebilmek, hem de ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere buradayız. Hatay’dayız, onların yanındayız. Tüm bu yardımları hastalarımıza iletmemizde bizlere destek olan tüm bağışçı ve gönüllülerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. LÖSEV İyilikler TIR’ı kamp kurduğu Hatay’da çocuklara yönelik program çerçevesinde çeşitli etkinlikler de düzenledi. Lösemili çocuklar program boyunca eğlenceli anlar yaşadı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber