Geri Dön
GümüşhaneDHA Görüntülü Yurt Haber Bülteni - 14

DHA Görüntülü Yurt Haber Bülteni - 14

DHA Görüntülü Yurt Haber Bülteni - 14

DHA Görüntülü Yurt Haber Bülteni - 14

1) AFYONKARAHİSAR'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Zeytindalı Harekatı bölgesinde meydana gelen silah kazası sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın (33) Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde yaşayan annesi Döndü Çapan ile Isparta'da oturan eşi Makbule Çapan’a acı haber verildi. Şehidin Dinar’daki annesinin evi ile Isparta’da eşinin oturduğu eve Türk bayrakları asıldı. Şehit Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan’ın birkaç hafta önce eşi ile 2 çocuğunu İstanbul’dan Isparta’ya taşıdığı ve buradaki eve yerleştikleri öğrenildi. Şehidin babasının ise 2022 yılında vefat ettiği kaydedildi.

Görüntü Dökümü

----------------------

- Şehidin Isparta’daki evinden dış plan görüntü

- Şehidin Isparta’daki evinden genel görüntü

HABER- KAMERA: Ali Fuat GÜÇLÜER- Ali ÇEVİKBAŞ/AFYONKARAHİSAR-ISPARTA,(DHA)-

=========================================

2) OTOBÜS DURAĞINA ZARAR VERDİLER, BELEDİYE O ANLARI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

ÇANAKKALE'nin Çan ilçesinde, bir grup gencin belediyeye ait kapalı otobüs durağının duvarlarına tekme ve yumruk atarak zarar verdiği o anlar, durağın güvenlik kameralarına yansıdı. Çan Belediyesi, yaptığı uyarı ile o anları sosyal medyadan paylaştı.

Çan ilçesinde, kapalı otobüs durağına farklı zamanlarda gençlerin tekme ve yumruk atarak zarar verdiği anlar, durağın güvenlik kameralarına yansıdı. O anlar, Çan Belediyesi tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Belediye tarafından yapılan açıklamada, "Belediye malına zarar vermenin cezası, mala zarar verme suçunun nitelikli hallerinin düzenlendiği TCK md.152 kapsamında değerlendirilir. Dolayısıyla, belediye malına zarar veren sanık hakkında 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasına hükmedilir." denildi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

- Otobüs durağına saldırı anı güvenlik kamerası

Haber: Nazif Cemhan ŞEN/ ÇANAKKALE, (DHA)

=========================================

3) BALIKESİR'DE İŞ YERİNE SİLAHLI SALDIRIYA 3 TUTUKLAMA

BALIKESİR'in Edremit ilçesinde, motosiklet bayisi sahibi Mehmet Şimşek'in (45) plakasız motosiklet ile iş yerine gelenler tarafından tabancayla vurularak yaralandığı saldırıyla ilgili yakalanan 5 şüpheliden Mehmet Ali İ., F.E. ve G.K. tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, dün sabah saatlerinde Soğuk Tulumba mevkisinde motosiklet satışı yapılan bir iş yerinde meydana geldi. Mehmet Ali İ. ve beraberindeki bir kişi, plakasız motosikletle iş yerine gelerek burada iş yeri sahibi Mehmet Şimşek'e yanında getirdiği tabanca ile 9 el atış etti. Bacağına mermi isabet eden Şimşek yaralanırken, şüphelilerden Mehmet Ali İ. olay yerinden yaya olarak kaçmaya çalışırken yakalandı. Hayati tehlikesi bulunmayan Şimşek hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Polis, Mehmet Ali İ. ile olay yerine gelip, ardından kaçan şüpheli ve olayla ilgisi olduğu tespit edilen 3 şüpheliyi daha gözaltına aldı.

Mehmet Ali İ., F.E. ve G.K. isimli 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemede tutuklanırken, 2 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Görüntü Dökümü:

---------------------

- Şüphelilerin adliyeye sevki

Haber: Abdulkadir AYDINIŞIK/ EDREMİT (Balıkesir), (DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber