Geri Dön
MudanyaJandarma'dan, Mudanya sahiline dronlu denetim

Jandarma'dan, Mudanya sahiline dronlu denetim

Jandarma'dan, Mudanya sahiline dronlu denetim

Jandarma'dan, Mudanya sahiline dronlu denetim

Yiğithan HÜYÜK/BURSA,(DHA)-BURSA İl Jandarma Komutanlığı, Mudanya ilçesindeki denetimlerini artırdı. Sorumluluk bölgesinde bulunan otel, motel, pansiyon günübirlik ev ile işletmeleri düzenli olarak denetleyen ekipler, 35 kilometreden oluşan sahil şeridindeki asayiş olaylarını, devriye ekipler ve dron ile kontrol ediyor.

Bursa'da, Mudanya ilçesi havaların ısınmasıyla özellikle hafta sonları tatilcilerin akınına uğruyor. İl Jandarma Komutanlığı, Mudanya'da, sorumluluk bölgelerinde bulunan otel, motel, pansiyon, günübirlik ev ile işletmelere yaptığı denetimi artırdı. Jandarma özellikle, plajlarda meydana gelebilecek hırsızlık, otodan hırsızlık, çocukların kaybolması ve boğulma gibi olaylara karşıda tedbir aldı. Ekipler, 35 kilometrelik sahil şeridini günün 24 saati, havadan dron, karadan ise 10 asayiş timi ve 3 trafik timi ile kontrol ediyor.

Yapılan tüm ihbarların özellikle değerlendirildiğini açıklayan yetkililer, aldıkları önlemlerin yaz sezonu boyunca devam edeceğini açıkladılar.. (DHA)

(FOTOĞRAF)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber