Geri Dön
BucakBucaspor Sportif Direktörü Nihat Yılmaz: Ligin üzerinde kadromuz var

Bucaspor Sportif Direktörü Nihat Yılmaz: Ligin üzerinde kadromuz var

Bucaspor Sportif Direktörü Nihat Yılmaz: Ligin üzerinde kadromuz var

Bucaspor Sportif Direktörü Nihat Yılmaz: Ligin üzerinde kadromuz var

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- TFF 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Bucaspor 1928, Suudi Arabistan 1'nci lig takımlarından Al Faisaly ile oynadığı hazırlık maçını 1-0 kaybetti. Bucaspor 1928 Sportif Direktörü Nihat Yılmaz, "Transfer yasağını açamazsak herhangi bir olumsuzlukta, elimizde bu ligin üzerinde kadro var. Bu kadroyla gerekeni yapacağız" dedi.

Isparta'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bucaspor 1928, son hazırlık maçını Suudi Arabistan 1'nci lig takımlarından Al Faisaly ile oynadı. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Stadyumu'ndaki maçı, Suudi Arabistan ekibi 1-0 kazandı. TFF 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Bucaspor 1928 Sportif Direktörü Nihat Yılmaz, "Bucaspor olarak kampa 38 oyuncuyla katıldık. Bunlardan 23'ü genç, 15'i geçen sene takımımızın ana iskeletini oluşturan oyuncularımız. Kamp öncesi izin alan 3 arkadaşımız var. Bunların hepsi ikinci kampa katılacak. 3 hazırlık maçı oynadık. Gençlerden A takımına alacağımız oyuncular olacak. Gençlerle iyi bir kadromuz olacak. Bu kadroyla yine hedefi zorlamak istiyoruz" dedi.

Yılmaz, şöyle devam etti:

"Bucaspor'un genlerinde gençlerle oynayıp başarıyı yakalama var. U19 takımımız geçen yıl Türkiye üçüncüsü olup Elit Lig'e yükseldi. Oradan oyuncularımız var. A takımında çok değerli genç oyuncularımız var. Bu takım her zaman favori gösterilecek. Transfer yasağımız var. Başkanımız transfer yasağını açmakla ilgili çalışma yapıyor. Açamazsak herhangi bir olumsuzlukta, elimizde bu ligin üzerinde bir kadro var. Bu kadroyla gerekeni yapacağız." (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber