Geri Dön
BucakBucak'ta Taşkın'ın istifası kabul edilmedi

Bucak'ta Taşkın'ın istifası kabul edilmedi

Bucak'ta Taşkın'ın istifası kabul edilmedi

Bucak'ta Taşkın'ın istifası kabul edilmedi

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, 23 Eylül'deki görevinden ayrılmak isteğinin genel merkez tarafından kabul edilmediğini açıkladı.

AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, 23 Eylül'de görevden ayrılmak istediğini İl Başkanlığı'na bildirdi. Bunun üzerine AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Osman Taşkın'ın istifa ettiği duyuruldu. Ancak Taşkın'ın görevden ayrılma talebi AK Parti Genel Merkezi tarafından kabul edilmedi.

Bunun üzerine bir açıklama yapan Osman Taşkın, "23.09.2024 tarihinde AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı görevimden kendi isteğimle ayrıldığımı kamuoyunda paylaşmıştım. AK Parti Genel Merkezimize sunmuş olduğum dilekçem kabul edilmemiş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir, bölge ve il koordinatörlerimizin istişareleri sonucunda görevime devam etmem tarafıma AK Parti Genel Merkezimiz tarafından bildirilmiştir. Şahsıma destek vererek beni bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve genel merkezimize en samimi duygularımla teşekkür ediyorum. Bu görevin kutsal bir emanet olduğu ve üzerimde büyük bir sorumluluk olduğunun farkındayım. Her şart altında Bucaklı hemşehrilerimin hizmetinde olacağımın altını bir kez daha çiziyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber