Geri Dön
BucakBucak'ta 15 Temmuz etkinlikleri

Bucak'ta 15 Temmuz etkinlikleri

Bucak'ta 15 Temmuz etkinlikleri

Bucak'ta 15 Temmuz etkinlikleri

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BURDUR'un Bucak ilçesinde Bucak'ta 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü'nde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Hacısarılar Mezarlığı'ndaki şehitlikte başlayan programa Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı Hülya Gümüş, İlçe Jandarma Komutanı Alperen Çatlı, resmi kurumların amir ve müdürleriyle şehit yakınları katıldı. Kuran-ı Kerim okunması ve yapılan duadan sonra Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı Hülya Gümüş ve protokolde bulunanlar şehit mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı ve dua etti.

Etkinlikler akşam Cumhuriyet Meydanı'nda devam etti. Kaymakam Bayram Gale, Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Alperen Çatlı, Bucak Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, resmi dairelerin amir ve müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşların katıldığı etkinlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından şehitler için Kuran-ı Kerim okundu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından gönderilen videonun izlenmesi sonrası Kaymakam Bayram Gale günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Bucak Müftülüğü 4- 6 yaş Kur'an kursu öğrencilerinin sunumu, satranç turnuvasında dereceye girenler ile milli sporculara ödül dağıtımı, judo ve jimnastik gösterilerinin ardından tasavvuf musikisi, bayrak ve İstiklal Marşı şiirleri okundu. Gece boyunca süren Kuran-ı Kerim tilavetleri ve İlçe Müftüsü İbrahim Keser'in duasından sonra camilerde 00.13'te sala okunmasıyla program sona erdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber