Geri Dön
BurdurAntalyaspor hazırlık maçında yenildi

Antalyaspor hazırlık maçında yenildi

Antalyaspor hazırlık maçında yenildi

Antalyaspor hazırlık maçında yenildi

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- Antalyaspor, Burdur'da oynadığı hazırlık maçında Katar Yıldızlar Ligi takımlarından Al Khor'a 2-1 mağlup oldu.

Yeni sezon hazırlıklarını 7 Temmuz'dan bu yana Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tesislerinde sürdüren Antalyaspor kampın son gününde Katar Yıldızlar Ligi takımlarından Al Khor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Katar ekibi, Yohan Boli'nin 12'nci dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında yine Yohan Boli'nin golüyle fark 2'ye çıktı. Antalyaspor yeni transferi Moussa Djenepo'nun attığı golle farkı bire indirdi. Karşılaşmayı Al Khor takımı 2-1 kazandı. Antalyaspor, Brezilyalı Teknik Direktörü Alex de Souza yönetiminde çıktığı ikinci maçta da mağlup oldu.

Karşılama sonunda basın mensuplarına açıklama yapan Alex de Souza, "Burdur şehri bizi çok iyi karşıladı. Burada çok iyi bir yapı var. Elimizden gelen en iyi şekilde çalıştık. Şimdi ikinci etaba Erzurum'da devam edeceğiz. Futbolda gol atan kazanır biz de bunu yapmaya çalışacağız. En iyi futbolumuzu oynamaya çalışacağız. Burayı çok iyi bir şekilde bitirdik. Bundan sonra Erzurum'da bir haftadan fazla bir süre orada çalışacağız. İki maç oynadık. Erzurum'da da hazırlık maçlarımız olacak. Kulübün altyapısı her zaman kulübe yardımcı olmuştur. Genç oyuncular da bize her zaman yardımcı oluyor. Ama biz yarışmacı bir takım kurmayı hedefliyoruz. Bu şekilde de çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Burdur Antalyaspor Futbol Okulu'nun öğrencileri maç sonunda Alex de Souza ile fotoğraf çektirdi. Futbol okulu yöneticileri tarafından Alex'e Burdur ceviz ezmesi hediye edildi. (DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber