Geri Dön
MerkezVali Kılıç, Bolu’ya veda etti

Vali Kılıç, Bolu’ya veda etti

Vali Kılıç, Bolu’ya veda etti

Vali Kılıç, Bolu’ya veda etti

Oğuzhan EKE/BOLU,(DHA) –VALİ-Mülkiye Başmüfettişliği’ne atanan Bolu Valisi Erkan Kılıç, törenle kente veda etti.

Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Bolu Valisi Erkan Kılıç, Vali-Mülkiye Başmüfettişliği’ne atandı. Bolu’daki görevi sona eren Vali Kılıç için Bolu Valiliği’nde veda töreni yapıldı. Törende Vali Kılıç’ın eşi Ayşe Elif Kılıç ile il protokolü yer aldı.

'BOLU’YU İLERİYE TAŞIMAK İÇİN HEP BİRLİKTE GAYRET GÖSTERDİK'

Veda konuşması yapan Kılıç, “Bugün, sizlere Bolu Valiliği görevimden ayrılırken veda etmenin burukluğu ve aynı zamanda bu güzel şehre hizmet etmiş olmanın gururuyla hitap ediyorum. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanmış bulunmaktayım. Görevim süresince, Bolu’da sizlerle birlikte çalışmak, şehrimizin gelişimine katkıda bulunmak benim için büyük bir onur ve sorumluluktu. Bolu; eşsiz doğal güzellikleri, köklü kültürü ve insanlarıyla Türkiyemizin nadide şehirlerinden biri. Bu şehre hizmet etmek, projeler üretmek, sorunlara çözüm bulmak ve Bolu’yu her alanda daha ileriye taşımak için hep birlikte gayret gösterdik. Eğitimden tarıma, ticaretten sanayiye birçok alanda önemli adımlar atarken her zaman insan odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket etmeye çalıştık. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkesini rehber edinerek her bir vatandaşımızın huzur ve refahı için çaba sarf ettik” dedi.

Veda konuşmasının ardından Vali Kılıç ve Eşi Ayşe Elif Kılıç, törene katılanlarla vedalaştı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından Kılıç, Bolu’dan ayrıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber