Geri Dön
SerikÖğrencilerden bayrak sergisi

Öğrencilerden bayrak sergisi

Öğrencilerden bayrak sergisi

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde anaokulu öğrencileri bayrak görselli resim ve elişi sergisi açtı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Mustafa Nazmi Güven Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan eserlerden oluşan sergi Serik Kaymakamlığı bahçesinde açıldı. Serginin açılışına Belediye Başkan Vekili Mehmet Balık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, MHP İlçe Başkanı Osman Üstünmet, DSP İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Umut Güzel, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, Serik Mustafa Nazmi Güven Anaokulu Müdürü Feza Yağcı, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Etkinlikte öğretmenler rehberliğinde öğrenciler tarafından farklı materyaller kullanılarak yapılan 100'e yakın resim ve el işi sergilendi. Anaokulu Müdürü Feza Yağcı, "Sergimizi açmamızın amacı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında minik öğrencilerimizde milli şuuru oluşturmak, vatan ve bayrak sevgisini aşılamak, bayrağın bağımsızlık sembolü olduğunu vurgulamaktı" dedi. (DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber